Trei principii de la care nu abdică primarul Creţu!

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, trei elemente pe care le consideră esenţiale în lupta cu răspândirea coronavirusului.

          „De la aceste linii nu voi face derogare. Mai întâi, e respectarea cu stricteţe a legislaţiei în domeniu, cea care există şi care va veni, pentru că eu consider că la nivel naţional este un comitet care gestionează problemele mari pe care le are ţara noastră şi care, prin actele pe care le emite, creionează o strategie pe care trebuie s-o urmăm toţi, să fim coerenţi, să trecem cât mai uşor peste această criză. Dacă cei care gândesc strategia la nivel naţional sunt contraţi sau nu sunt băgaţi în seamă de cei care o aplică la nivel local, totul se transformă într-o harababură. Ţin foarte mult să respectăm ce ni se dă de la nivel naţional”, a precizat primarul Creţu.

          Un alt principiu îl constituie protejarea cetăţenilor, în sensul de a face tot ceea ce este posibil pentru a evita îmbolnăvirea locuitorilor oraşului, care lucrează în Primărie sau care vin în contact cu cei din Primărie. Nu în ultimul rând, un alt principiu vizează susţinerea economiei. „Eu nu am închis pieţele şi am argumentat că acolo sunt o mulţime de oameni care-şi câştigă pâinea de acolo. Închiderea pieţelor înseamnă să-i duci într-o zonă în care au venituri zero şi vor avea probleme foarte mari ei şi familiile lor. În serviciile care gestionează probleme economice, documentele pe care trebuie să le emitem, le emitem în continuare, funcţionăm la capacitate normală, astfel încât să putem să furnizăm documente celor care vor să lucreze, care vor să facă să meargă înainte economia. La aceste principii ader, le susţin şi va merge înainte”, a precizat Ovidiu Creţu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5