Trei persoane au fost ranite in accidentul de la Rebra

Un accident rutier a avut loc pe drumul județean 172 B, la Rebra, doua persoane fiind transportate la UPU SMURD pentru investigatii suplimentare.

Conform primelor date, pe raza localității Rebra, într-o curbă ușoară, un autoturism care circula pe direcția Parva-Rebra și care era condus de un tânăr de 28 de ani, din Parva, a acroșat un alt autoturism care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 60 de ani, din aceeași localitate.

În urma accidentului, cei doi șoferi și un pasager au fost răniți. A putut fi testat la fața locului, cu aparatul etilotest, doar tânărul de 28 de ani-rezultatul fiind negativ; celălalt șofer urmează a fi testat;

Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Năsăud, urmând a fi stabilită cauza și împrejurările în care a avut loc accidentul.

***Drumul judetean 172 B a fost blocat pentru aproximativ o oră, ca urmare a accidentului rutier; în aceste momente se circulă alternativ, pe o bandă, iar la fața locului, polițiștii dirijează circulația.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5