Trei medalii de aur pentru sportivii şi antrenorii bistriţeni la Campionatele Balcanice de tenis de masă!

În perioada 12 – 16 iunie, la Skopje (Macedonia de Nord), s-au desfăşurat  Campionatele Balcanice de Tenis de Masă. Sportivii români au cucerit cucerit 3 medalii de aur și una de argint!

         Astfel, la juniori I, echipa României – din care au făcut parte şi sportivii bistriţeni Darius Toma şi Richard Oroszlan, alături de Mihai Pop, Matei Dumitrescu, antrenor Mădalin Ionaşcu, au cucerit aurul. În finală, România a învins Serbia, 3-2.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat şi juniorii II – din echipă făcând parte bistriţeanul şi Paul Szilagyi, alături de Andrei Istrate,  Horia Ursuţ, Dragoş Bujor, antrenaţi de profesorul Alexandru Dincă de la LPS Bistriţa. În finală,băieţii noştri au dispus de Turcia, 3-0.

         Ioana Sângeorzan, împreună cu Elena Zaharia şi Bianca Mei Roşu, la junioare II, au obţinut aurul. Sportivele au fost antrenate de bistriţeanul Cristian Podar. Fetele noastre au învins, în finală, pe sportivele din Turcia, scor 3-0.

Medalia de argint a fost obţinută de echipa de junioare I - Claudia Caragea, Denisa Uritu, Luiza Popescu, Ana Barbu, antrenor Petre Arnăutu.

Felicitări tuturor sportivilorşi antrenorilor! 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5