Trei karatişti feldriheni - campioni naţionali, la Târgu Mureş

În data de 7 aprilie, la Târgu Mureş, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Karate Kyokushin. La startul competiţiei au fost prezenţi 16 cluburi din toată ţara şi 199 de sportivi. La acest campionat, sportivii s-au întrecut la următoarele probe: Kata (exerciţii de luptă cu un adversar imaginar) şi proba Kumite (lupta dintre sportivi pe categorii de vârstă şi greutate).
Clubul de Karate Kyokushin Feldru, condus de Pop Marius, preşedintele clubului şi instructorul karatiştilor din Feldru a deplasat un număr de 11 sportivi la acest Campionat Naţional, unde au obţinut următoarele rezultate:
Junior 1 – Moldovan Ştefan, loc 2 Kumite
Juniori 3 locul I Kumite
– Ani Vasilica Andrada
- Marti Leonuţ Alin
- Paneş Florin Ştefan,
Locul II - Kumite
-Bogolin Emil Adrian
-Neamţiu Eduard
-Morari Andrei Ionică
Locul III Kumite
-Mihalca Grigore Vasilica
Neamţiu Robert – locul IV – Kumite
Seserman Cătălin, locul IV – Kata
Iloie Mădălina – locul IV – Kumite
Pentru deplasarea sportivilor de la Feldru la acest concurs, domnul primar Ştefan Sângeorzan le-a pus la dispoziţie un microbuz, în care au fost prezenţi şi câţiva părinţi, doritori să-i vadă copiii luptând la un Campionat Naţional.
Concursul a început cu proba de Kata juniori 3, la care au fost prezenţi 31 de karateka, luptând pentru locurile de pe podium. Antrenorul Pop Marius a fost satisfăcut atunci când din 31 de karatişti din toată ţara, locul 2 l-a ocupat un elev de la Kyokushin Feldru. Campionatul a continuat cu proba Kumite (Luptă), unde, şi la această probă Clubul de Karate Kyokushin Feldru a avut doi karatişti care s-au luptat între ei pentru locurile 1 şi 2.
Clubul Kyokushin Feldru mulţumeşte sponsorilor: Primăria Feldru, condusă de Ştefan Sângeorzan, Alfotrest Prodcom Feldru, condusă de Runcan Maria, Adilema Forest Feldru, condusă de Nechiti Emil, Exploforest Nepos, condusă de Pop Adrian, Clubul Eight Ball Bistriţa, condus de Scridon Grigore, Pensiunea Terra din Bistriţa, condusă de Pop Fănel.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5