Trei candidaţi în cursa internă a USR pentru Primăria Bistriţa!

             USR Bistriţa organizează duminică, de la ora 17.00, la Hotel Bistriţa, o dezbatere internă în care cei trei candidaţi ai formaţiunii înscrişi în cursa de nominalizare a candidatului pentru Primăria Bistriţa îşi vor prezenta proiectele. Este vorba despre Marius Conon, Olimpia Hrisman şi Călin Stan – liderul USR Bistriţa.

          „La nivel de Bistriţa-Năsăud, avem o campanie internă, o dezbatere internă deschisă, duminică, la Hotel Bistriţa. Vor fi prezenţi toţi cei care candidează. (...) În data de 13 octombrie vom avea Adunarea Generală a USR Bistriţa, la care participă toţi membrii, care va vota candidatul pentru Primăria Bistriţa. În acelaşi timp, suntem într-o cursă internă şi pentru celelalte localităţi. Până în data de 15 decembrie, filialele locale au posibilitatea să-şi desemneze candidaţii pentru primăriile din fiecare comună şi pentru Consiliul Judeţean”, a declarat Călin Stan, preşedintele USR Bistriţa.

          Acesta a menţionat că, în prezent, nu poate fi pusă în discuţie „o paritate cu PLUS”, ţinând cont de sondajele de opinie.  

Comentarii

07/10/19 11:16
cititor

Stimati PSD-isti, cred ca ati priceput ca in aceasta legislatura nicidecum nu veti castiga functia de presedinte a Romaniei ... si ca aveti atata minte, sa nu cumva sa ajungeti in turul 2 Doamne feri , ca Gica Contra va bate de va merg fulgii !
Sprijiniti voi cel mai bine pe domnii Paleologu, sau Barna ... sa iasa ei in turul intai si sa concureze cu Gica... oricare dintre ei, iar Dvs sa va mobilizati NU NEAPARAT SA VOTATI CU ACESTIA DIN URMA, ci SA VOTATI IMPOTRIVA LUI GICA ... Sper ca aveti atata minte sa pricepeti ca NUMAI IN ACEST MOD aveti sansa si garantia ca veti " scapa de el " !
NOI AVEM NEVOIE DE UN PRESEDINTE AL ROMANIEI , nu al PNL-ului , al Dvs ori al oricarui alt partid politic !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5