A trecut ploaia și a apărut curcubeul... Pardon, SF-ul pentru rețeaua de canalizare pluvială pe strada Mihai Viteazul. Evrika!

Astăzi am primit o veste bună pe care doresc să o împărtășesc cu cetățenii de pe str.Mihai Viteazul, cărora zilele trecute, apa ce se scurge de pe Valea Budacului lea afectat casele, curțile și grădinile.
Iată că după cinci (5) ani de zile de la propunerea pentru rezolvarea problemelor cu canalizarea apelor pluviale de pe str.Mihai Viteazul, Crețu, bietul de el și administrația pe care o conduce cu atâta “râvnă și trudă”, vin în ședința extraordinară de joi, 5 iulie 2017, cu documentația pentru una din etapele de elaborare al documentațiilor tehnico-economice pentru lucrările de investiții, SF-ul.
Sper să nu fi găsit pe traseul canalizării ceva rețele electrice de mutat ca la sensul de pe Tărpiului, să ajungă și lucrarea asta la vreun milion de euro. Mai sper că după un așa efort și după o așa măreață realizare, să nu intre iarăși în modul „hibernare” și le mai trebuiască încă cinci ani să elaboreze proiectul tehnic și încă cinci să realizeze efectiv lucrarea.
Nu de alta, dar personal nu aș mai vrea să-l văd pe Crețu în fruntea orașului încă zece ani. Ar fi o adevărată tragedie!
Ioan PETELEU
Consilier local PNL

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5