Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, vine cu o idee inedită pentru Valea Cascadelor. Se aşteaptă înscrieri. Cea mai frumoasă lucrare, premiată cu 500 euro !

Traian Ogâgău, primarul Sângeorz-Băi, vine cu o idee inedită pentru Valea Cascadelor. Se aşteaptă înscrieri. Cea mai frumoasă lucrare, premiată cu 500 euro !
"Sub deviza că NUMAI ÎMPREUNĂ REUȘIM, Primăria în colaborare cu Ocolul Silvic, demarează amenajarea unor foișoare pe Valea Cascadelor, astfel încât, noi să ne putem bucura de ele și să le întreținem fiecare! În această idee, rog personal, pe toți meseriașii în domeniul foișoare (har domnului că avem bugăți), să participe la un voluntariat de câte o zi două, să-și pună amprenta pe acest frumos proiect și bineînțeles, la final, o tăbliță gravată în alamă, cu numele echipei care l-a ridicat să vadă nepoții lor, dacă a ține atât, ce frumos a lucrat bunicul. Tema este la alegere doar să fie inspirate din arhitectura zonală, noi punem materialele la dispoziție. Înscrierile se fac până în data de 20 iunie la domnul ing. Cordoș Traian, iar execuția lucrărilor trebuie să fie până la Zilele Orașului din 23-25 august! Vă mulțumesc anticipat tuturor pentru implicare și cred cu tărie că o să iasă ceva unicat" declară Traian Ogâgău, primar Sângeorz-Băi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5