Totul despre manichiura Baby Boomer

            Un trend foarte iubit, care a explodat în ultima perioadă nu doar în Europa dar și în America Manchiura Baby Boomer, a devenit o inspirație în multe saloane dar se află și în topul preferințelor femeilor de toate vârstele.

Dacă iubești aspectul clasic al unghiilor, un aspect care combină stilul minimalist cu cel atemporal dar totuși în trend, manichiura Baby Boomer, este perfectă pentru tine.

            Cunoscută și sub denumirea de Ombre French, această tendință, vine practic din manichiura franțuzească clasică dar sub o reinterpretare idilică. 

            În timp ce clasicul French are o bază roz, cu vârfuri contrastante de alb, foarte bine definite, ei bine, manichiura baby boomer, îmbină aceleași culori, însă într-un mod mai sublim, mai fin, sub forma unui gradient sau degradee. 

Oferă-ți ustensile perfecte pentru cel mai deosebit baby boomer de pe geolenn.com și bucură-te de frumusețea acestui stil,  în această vară, sub diferite nuanțe, și cu accesorii diverse. 

Tendința  Baby Boomer în manichiură, a fost denumită după generația de după al Doilea Război Modial, pentru că atunci era în trend să îți vopsești unghiile în roz și alb. 

Baby Boomer alungește unghia

 

Deși, această manichiură nu este recomandată pe unghiile foarte scurte, efectul de alungire pe care aceasta o oferă, este unul sublim și va face chiar și dintr-o unghie de lungime medie, să pară mult mai lungă, mai suplă și mai frumoasă.

 

Aspect natural

Cu această manichiură te poți bucura de naturalețea aspectului, chiar și după ce unghiile tale au crescut, pentru că diferența de culori între unghia naturală și nuanțele baby boomer, este foarte puțin vizibilă. 

Din acest motiv este foarte preferată de foarte multe femei. 

 

Inspirație și mix de culori