Topul celor mai frumoase balcoane şi grădini cu flori din Bistriţa. Premiile Primăriei

În perioada iunie - septembrie 2020 s-a desfășurat concursul anual „Bistrița Verde”, după cum știți deja. Cu siguranță, anul acesta, mulți dintre dumneavoastră ați acordat o mai mare atenție amenajării grădinilor și balcoanelor cu flori și plante ornamentale, fapt pentru care concursul „Bistrița Verde” a putut fi și un mijloc de împărtășire a rezultatelor muncii depuse, dar și a pasiunii pentru grădinărit.
Vă reamintim că cele trei categorii ale concursului sunt „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”, „Cel mai frumos balcon cu flori” și „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuințe”.
Pentru fiecare secțiune sunt alocate trei premii, astfel: Premiul I - 500 lei, Premiul II - 250 lei, Premiul III - 150 lei.
În stabilirea clasamentului, votul cetățenilor reprezintă 25 % din valoarea punctajului final, iar nota comisiei de evaluare reprezintă 75% din punctajul final.

Câștigătoare la ediția din acest an a concursului „Bistrița Verde” sunt următoarele locații:

Secțiunea „Cel mai frumos balcon cu flori”
Localitatea componentă Viișoara, Bl. 2 – Locul I;
Str. I.Vulcan, Bl. 3 - Locul II;
Str. C.R.Vivu, Bl. 1 – Locul III.

Secțiunea „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”
Grădina din localitatea componentă Sărata – Locul I;
Gradina din str. P.Ispirescu – Locul II;
Grădina din str. Parcului – Locul III.

Secțiunea: „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”
Intr. Muncelului, bl. 5 – Locul I;
Intr. Turturelelor, Bl. 2 – Locul II;
Str. Arțarilor, bl. 14 – Locul III.

Felicitări câștigătorilor care prin munca lor contribuie la înfrumusețarea orașului nostru!

Comentarii

04/10/20 17:43
a francisc

CA TOT CE INSEAMNA CONCURSURI SI ALTELE E FOLOSITA ACEEASI METODA COMUNISTA HOTARASC COMISIILE NU VOTURILE POPORULUI .LASATI MAI OAMENI SA HOTARASCA POPORU NU VOI PRIN COMISII MA NU ATI SCAPAT NICI ACUM DUPA TREIZECI DE ANI DE METEHNELE COMUNISTE MA .SCOATETI CASTIGATORII NUMAI PE CARE VRETI VOI? SA VA FIE RUSINE NENOROCITILOR.

18/10/20 12:05
alexa

scoate ti pe cel de pe turturelelor,sa incapa si altii,nici nu metita cu ce are el,un scandalagiu si un procesoman.si presedintele are doar 2 mandate asa ar trebui si participantii,el ii prezent mereu cu citeva floricele,o ingradit si trecerea pe linga bloc,cu ce drept se face stapin el pe acea trecere ??? nu merita nici un premiu ca se cearta cu oricine !!!

18/10/20 12:07
alexa

scoate ti pe cel de pe turturelelor,sa incapa si altii,nici nu metita cu ce are el,un scandalagiu si un procesoman.si presedintele are doar 2 mandate asa ar trebui si participantii,el ii prezent mereu cu citeva floricele,o ingradit si trecerea pe linga bloc,cu ce drept se face stapin el pe acea trecere ??? nu merita nici un premiu ca se cearta cu oricine fara motiv !!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5