Top 4 orase din Statele Unite pe care sa le vizitezi

Statele Unite ale Americii este o imensa tara cu o economie gigantica si atatea locuri ce merita vazute. Daca te-ai hotarat sa vizitezi Statele Unite, ar putea fi un pic dificil sa alegi orasul cu care sa incepi. SUA are ceva de oferit pentru orice tip de turist, fie ca este aventuros, tipul orasean sau tipul care vrea sa se relaxeze la soare cu o Pina Colada.

New York

New York este capitala financiara a Statelor Unite si se afla in topul celor mai multi turisti cand vine vorba de un sejur in SUA. Pentru multi care se afla pentru prima data in Statele Unite, ar putea parea ca si cum te afli intr-un gigantic platou de filmare. Cu siguranta ai auzit de Statuia Libertatii, Times Square, Broadway, Central Park, Rockefeller Plaza sau Empire State Building. Daca nu ai auzit, reputatia acestor cladiri este una impresionanta, iar a te afla acolo este ceva extraordinar.

Miami

Miami este una din cele mai diverse destinatii din Statele Unite ale Americii. Vibe-ul sau “de moda veche” are ceva din cultura cubaneza, insa zgarie-norii te fac sa te gandesti automat la specificul American, iar plajele cu nisip alb sunt perfecte fie pentru relaxare, fie pentru a te distra cu prietenii. In afara orasului, te poti plimba prin Parcul National Everglades unde poti admira fauna bogata (pasari, testoase sau crocodili).

Los Angeles