TOP 3 cele mai importante aspecte la care sa fii atent/a cand iti cumperi o locuinta

O locuinta noua nu trebuie sa insemne bataie de cap si stres, ci un nou inceput si un nou camin pentru multa vreme. Daca acorzi putina atentie in cautarile tale si nu te grabesti sa alegi o casa doar pentru ca pare cea mai buna alegere din punct de vedere financiar, atunci ai toate sansele sa gasesti ceva ce te va multumi pe deplin.

Iata care sunt TOP 3 aspecte la care sa fii atent/a atunci cand decizi sa cumperi o casa sau un apartament:

Amplasarea si cartierul

Este important ca amplasarea casei sa te avantajeze. Intereseaza-te la ce ai acces in imediata apropiere: supermarket-uri, scoli, gradinite, parcuri, statii de autobuz/metrrou si orice altceva ti-ai dori sa ai in vecinatate. Nu te gandi numai la prezent, ci incearca si o proiectie de viitor. Spre exemplu, poate acum nu ai copii, dar in cativa ani vei avea, asa ca ar fi de dorit sa ai o gradinita sau o scoala in apropiere.

Intereseaza-te putin si despre cartierul in care este pozitionata casa. Este un cartier linistit? Au avut loc vreodata vreun fel de incidente? Care este reputatia zonei? In plus, incearca sa cunosti si cativa dintre vecini pentru a iti face o idee legat de oamenii alaturi de care vei convietui. Desi pare neimportant, disputele si scandalurile intre vecini sunt un adevarat generator de stres si pot sa iti afecteze starea de bine.

Cum arata cartierul ideal pentru tine?

Instalatia sanitara