Tinerii social-democrați din Bistrița-Năsăud, la școala de vară de la Colibița. Președintele PSD BN, Radu Moldovan: Tânăra generație este pregătită să aducă plus valoare!

TSD Bistrița-Năsăud a organizat, sâmbătă, la Colibița, școala de vară, alături de liderul județean Paul Pop și tinerii social-democrați fiind președintele PSD BN și al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, ministrul Bogdan Ivan, primarul Becleanului - Nicolae Moldovan, deputatul Daniel Suciu, primarul Vasile Șut de la Tiha Bârgăului dar și alți invitați.
"Dacă este vară, este și Școala TSD Bistrița-Năsăud, locul de întâlnire a echipei tinere, cu forțe proaspete a Partidului Social Democrat.
Dintre acești tineri, un model de reușită este Bogdan Ivan Gruia, fostul președinte al TSD Bistrița-Năsăud, actualul Ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării.
Alți doi foști membri ai organizației județene de tineret, care au performanțe în administrația locală și centrală sunt primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan și vicepreședintele camerei deputaților, Daniel Suciu.
Acest lucru ne arată că tânăra generație este pregătită să aducă plus valoare.
Felicitări, Paul Pop, președintele TSD Bistrița-Năsăud, pentru organizarea școlii de vară, pentru echipa frumoasă pe care ai construit-o și pentru determinarea de a arată că tinerii își doresc să se implice tot mai mult în viața politică", a transmis președintele Emil Radu Moldovan.
"Cred din toată inima că povestea de viață a fiecărui tânăr merită să fie auzită. Iar împreună, toate acestea devin povestea noastră, a tuturor românilor. Iar despre aceasta este Școala de vară a TSD BN. Este despre povestea tinerilor care aduc schimbarea.Felicitări colegului meu, Paul Pop, președintele TSD BN, și tinerilor din TSD BN, care ne-au arătat ce înseamnă familia PSD!", a declarat ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan.

Comentarii

23/08/23 13:30
Dorel

Daaaa... plecand in aceasta M(are)UE, sa munceasca pentru altii ... pentru pensiile si nevoile sociale ale alora ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5