Tinerii pedelişti, solidari cu ecologiştii, într-o acţiune pe Dealul Herinei

Un număr de 15 tineri democrat-liberali au participat, la finel săptămânii trecute, la o acţiune de ecologizare în padurea de pe Dealul Herinei, răspunzând astfel iniţiativei Partidului Ecologist din Bistriţa.

Potrivit liderului OT PDL Bistriţa, Mihai Sărmăşan, “acţiunea s-a dovedit un real succes, tinerii prezenţi reuşind să ofere zonei un peisaj mai plăcut”. Prin această acţiune, tinerii au dorit “să transmită un semnal pozitiv prin care să conştientizeze populaţia pentru a nu mai arunca la întâmplare gunoiul şi, totodată, să colecteze selectiv deşeurile”.

Comentarii

05/04/11 11:49
tata'ie

Aceiasi stire in alt cotidian bistritean : Tinerii a trei partide politice au facut ieri politica mediului , reunindu-se pe dealul Hagaului... , initiativa apartinand PER ..., participarea fiind de cca 40 persoane. Unde-i adevarul ? . Ca actiunea s-a derulat , sunt martori deseurile care marti mai tronau pe marginea drumului . Ca reprezentantii PER se vor adresa PREFECTURII este dreptul si obligatia lor dar sunt convins ca problema nu se va rezolva . Garda de mediu , C.J, Prefectura , toate sunt ,,portocalii " ( probabil ca d'aia au participat doar tineri democrat-liberali ??!!)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5