Tinerii fotbalişti de la ACS Ardeal BN, în turnee prin ţară

Clubul de fotbal Ardeal BN, patronată de către inimosul om de afaceri bistriţean Adrian Zbârci, managerul restaurantului Ardeal, având trei grupe de copii – 2010, antrenaţi de către fostul fotbalist Bogdan Nap, au plecat în turnee prin ţară. După turneul de la Sighişoara, la care au participat 20 de echipe, între care CFR Cluj, Târgu Mureş, Braşov etc., tinerii jucători s-au clasat pe locul III.

În urmă cu două zile, au participat la un mare turneu, la Braşov, cu 32 de echipe, clasându-se pe locul XV, participând cele mai bune echipe din ţară şi chiar din Ucraina, U Craiova, Hermannstadt, CFR Cluj, Braşov cu patru echipe, Sibiu cu alte două echipe, Suceava, Vaslui, Brasil Odesa etc.

Abia reveniţi acasă, se vor pregăti pentru turneul de la Reghin şi Cluj, programate în următoarele zile, ne-a informat preşedintele ACS Ardeal, Adrian Zbârci.

P.S. Aşadar, fotbalul juvenil bistriţean este pe mâini bune, chiar dacă unii spun că-i gata cu fotbalul nostru. Iată că vin din urmă tineri care sunt dornici de afirmare şi, de ce nu, vom auzi cât mai repede de ei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5