Tinerii din Parohia Ortodoxă Cheţiu -Bozieş, alături de preotul Teodor Cornea,în pelerinaj la Mănăstirea Nuşeni

Este greu? Nimic nu este greu, atunci când ne comparăm greutatea cu cea a crucii purtate de Hristos pe umeri spre Golgota!

    Cu zâmbete pe chipuri purtând cu mândrie steagul țărișoarei noastre pe umeri cu iubire de Hristos în inimi și cu chipul Măicuței Domnului cusută cu migală pe ștergarele de pe prapori, 20 de tineri din Parohia Ortodoxă Chețiu-Bozieș au străbătut pe jos cei peste 10 km de drum, intonând pricesne, închinând jertfa lor bunului Dumnezeu și Sfântului Ilie. Este al treilea an în care tinerii din aceste parohii însoțiți și îndemnați de părintele paroh Teodor Marius Cornea și preoteasa Rodica, străbat pe jos drumul de la Bozieș, spre Mănăstirea Nușeni, mănăstire cu hramul Sfântului Ilie. Este o mare realizare să reușești să îl zidești pe Dumnezeu în inimile tinerilor din zilele noastre, într-o lume cumva dezbinată și fără echilibru! 

         „Lăsați copiii să vină la mine!", spunea Mântuitorul. Însămânțați inimile tinerilor cu iubire de Hristos, viețile lor vor avea cele mai trebuincioase și dulci roade! Să ne trăiți părinte și să adunați cât mai mulți tineri în casa lui Dumnezeu pe care o păstoriți cu iubire ! Faptul că am participat la acest pelerinaj pe jos și am ajuns la Nușeni alături de cei peste 10 000 de pelerini, a fost o mare binecuvântare!

   

       IULIA IONELA DRAGU

          Președinte la Asociaţia Mereu Împreună Bistrița 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5