Implică-te!

Tineri din cinci şcoli de pe raza judeţului, încurajaţi să devină voluntari

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa Năsăud în parteneriat cu  Fundaţia Cercetaşii Bistriţeni alături de  Şcoala Gimnazială nr.1 Bistriţa, Şcoala Gimnazială nr.4 Bistriţa, Colegiul Naţional Liviu Rebreanu Bistriţa, Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu Năsăud şi Scoala Generală Josenii Bârgăului desfăşoară, în perioada 12-29 mai, proiectul de tineret „Implică-te!”. Acţiunea are ca scop promovarea activităţilor de voluntariat în rândul tinerilor din municipiu şi judeţ.

         “Proiectul „Implică-te!” se va desfăşura pe două etape. Prima etapă constă în  organizarea unei campanii de informare a tinerilor din unităţile de învăţământ partenere cu privire la importanţa activităţilor de voluntariat.

         În cea de a doua etapă a proiectului, 50 de tineri din judeţ vor veni la Bistriţa unde se vor implica într-o acţiune de voluntariat în cadrul Centrului de Tineret Bistriţa. De asemenea, tinerii vor avea posibilitatea de a participa la discuţii interactive cu cercetaşii care le vor impărtăşi acestora din experinţele lor de voluntariat”, menţionează directorul executiv Florian Constantin de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5