Țigla metalică – preț influențat de calitatea materialelor din care este realizată

Montajul acoperișului este ultima etapă a construirii unei case. Având rolul de a asigura un grad ridicat de protecție împotriva factorilor de mediu, acest element arhitectural trebuie realizat din materiale premium.

Unul dintre materialele premium este țigla metalică. Aceasta este recomandată de constructori deoarece se manevrează ușor în timpul montajului și totodată este apreciată de beneficiari pentru calitatea și proprietățile sale unice. Prețul pentru țigla metalică de calitate este unul accesibil, însă nu poate fi numit mic. Principalul factor care influențează acest preț este calitatea.

Cu alte cuvinte, trebuie să înțelegem că a investi o sumă mai mare de bani, dar nu imensă cum se întâmplă în cazul altor tipuri de învelitori, în produse de calitate înseamnă a investi în soluții pe termen lung. De asemenea, înseamnă că nu vor mai fi necesare cheltuieli ulterioare pentru lucrări de reparații sau înlocuiri și că nu vom fi nevoiți să ne facem griji cu privire la rezistența acoperișului în timpul fenomenelor meteo extreme.

De ce prețul țiglei metalice este atât de mult influențat de calitate?

Întotdeauna, auzim „Calitatea este cea care contează, nu cantitatea!” sau „Calitatea are un preț!”. Deja pare ceva normal ca în orice alegere să ne bazăm pe calitate, fără să ne gândim o secundă la ce înseamnă această calitate în cazul fiecărei decizii în parte. Loc de compromis nu există în nicio situație, asta este clar. Trebuie însă să fim perseverenți și să căutăm soluția care reușește să îmbine calitatea cu prețul accesibil.

Existența unui raport echilibrat calitate-cost în cazul țiglei metalice este cu atât mai importantă. De ce? Pentru că nu ne putem permite să folosim materiale de o calitate îndoielnică pentru una dintre cele mai importante părți ale construcției.

Dacă avem posibilitatea de a merge în magazin pentru a vedea plăcile de țiglă metalică, atunci alegerea va fi mai simplă. În schimb, dacă nu există această posibilitate și trebuie să ne bazăm pe prezentarea online a produsului, atunci va trebui să ne încredem în alți parametri. Printre aceștia se numără și prețul, care are o valoare mai însemnată în cazul țiglei metalice de calitate superioară, căci materialele premium folosite la fabricarea ei necesită costuri mai mari de achiziție și de prelucrare. În schimb, durabilitatea ei în timp, va fi incontestabilă, chiar și de peste 60 de ani.

În încheierea acestui capitol, mai spunem atât: trebuie să avem în vedere că de calitatea țiglei metalice depinde rezistența acoperișului în timp și, ca urmare, siguranța noastră în interiorul casei.

Țigla metalică Umbrella® marca RoofArt – calitate înaltă, la un preț corect

În anul 2013, cunoscuta firmă RoofArt a lansat pe piață un produs inovativ, versatil și fiabil, destinat învelirii locuințelor. Este vorba despre țigla metalică Umbrella®, disponibilă acum în două variante: clasică și dublu-modulară (cu prinderi ascunse).

De ce spunem că este un produs inovativ? Pentru că se remarcă printr-o serie de particularități pe care nici constructorii, nici proprietarii nu le pot trece cu vederea:

                  Rezistență crescută în fața șocurilor și a fenomenelor meteo extreme

Rezistența se datorează oțelului suedez care intră în componența foilor de tablă. Acest material ultra-rezistent, care este furnizat companiei de marele concern suedez SSAB, a trecut toate testele necesare pentru a fi folosit în ciclul de producție a țiglei metalice Umbrella®. Duritatea sa a fost testată timp de peste 40 de ani, prin amplasarea unor mostre de oțel în toate colțurile lumii.

Nu trebuie să ne mire, deci, faptul că un acoperiș realizat din țigla metalică prezentată pe site-ul companiei, roofart.ro, va rezista foarte bine în condiții de furtună, radiații UV puternice și chiar temperaturi negative extreme. Această rezistență se datorează și stratului de zinc de 275 g/m2, care îi oferă țiglei proprietăți anticorozive excelente.

                  Acoperire rezistentă, dar prietenoasă cu mediul înconjurător

Țigla metalică produsă de RoofArt dispune de un strat de acoperire foarte rezistent, cu un grad mare de formabilitate, dar care, datorită faptului că este realizat dintr-un material bioregenerabil (ulei de rapiță), reduce cantitatea de noxe emise în aer, protejând astfel mediul înconjurător.

                  Protecție superioară împotriva infiltrațiilor, datorită canalelor laterale de scurgere

Prin existența acestor două canale de scurgere pe părțile laterale ale panourilor de țiglă metalică Umbrella®, este protejată structura de rezistență a acoperișului. Mai exact, se diminuează riscul de apariție a infiltrațiilor, cauzat de lipsa unor modalități de drenare a apei.

Așadar, iată ce înseamnă cu adevărat un produs de calitate și câte beneficii poate aduce proprietarilor și mediului înconjurător, la un preț corect. Dacă ești curios să descoperi mai multe despre țigla metalică Umbrella®, accesează site-ul roofart.ro și culege informațiile de care ai nevoie!

 


Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5