Teraplast susţine continuarea proiectului Academia „Ghiţă Mureşan” în Bistriţa

Compania Teraplast (TRP), producător de sisteme în domeniul instalaţiilor şi construcţiilor din România, va susţine financiar continuarea proiectului Academia „Ghiţă Mureşan” în Bistriţa. Programul include cursuri de baschet pentru copii cu vârste cuprinse între 8 - 10 ani şi 11 – 13 ani, iar în prezent 60 de copii din Bistriţa sunt implicaţi în proiect.

          "Valorile în care cred cu cea mai mare tărie sunt familia, şcoala şi educaţia prin sport, făcută copiilor în şcoli după orele de clasă. Cred cu tărie că sportul contribuie nu doar la dezvoltarea fizică, dar şi la cea intelectuală a copiilor. Vreau ca prin acţiunile pe care le întreprindem să-i facem pe copii să îndrăgească mişcarea, să-i aducem în sălile de sport şi să nu-i lăsăm nesupravegheaţi, pradă mentalităţii străzii şi expuşi la comportamente nocive. Sportul, mai mult decât orice altă activitate, defineşte şi întăreşte spiritul comunitar", precizează Ghiţă Mureşan, fondatorul acestui proiect.

          Activităţile incluse în acest program şi susţinute financiar de către Teraplast se vor desfăşura în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Lucian Blaga”, iar beneficiari vor fi copiii din Bistriţa, coordonaţi de către antrenori calificaţi. În cadrul proiectului sunt, de asemenea, prevăzute competiţii în cadrul „Ligii nationale de baschet Ghiţă Mureşan”, dar şi tabere de pregătire şi recreere pentru copiii participanţi.

          Responsabilitatea socială este o componentă importantă a strategiei de business a companiei Teraplast, fiind identificate în permanenţă potenţiale direcţii de implicare. Ca în fiecare an, şi în 2014 Teraplast a ales cateva proiecte CSR în care să se implice şi pe care să le susţină. Principalele programe CSR din 2014 se vor axa, pe de o parte, pe cultura internă, iar, pe de altă parte, pe activităţile externe ale companiei. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5