Tenis de masă. Bronz pentru Tania Plaian și Ioana Sîngeorzan în proba de dublu feminin!

Tania Plaian și Ioana Sîngeorzan au obținut medalie de bronz în proba de dublu feminin de la CN pentru Seniori. Sportivele de la CS Gloria 2018 BN au trecut în optimi de finală, cu scorul de 3-1 de perechea formata din Elena Oprea - Ana Barbu și în sferturi cu 3-0 de perechea Andreea Baiasu - Ioana Baiasu. Tania și Ioana au pierdut mai apoi cu 2-3 semifinala cu Bernadette Szocs - Eliza Samara, câștigătoarele probei.
”Sunt mândră de noi și rezultatul nostru. Din prima clipă am avut chimie la această probă și de fiecare dată când am jucat împreună cu Ioana am avut rezultate pozitive. Am fost la un pas să jucam finala dar experiența adversarelor și-a spus cuvântul. Am încredere ca data viitoare va fi mai bine.”, a declarat Tania Plăian.
”Mă bucur că am reușit să ne completam bine, ca de fiecare dată de altfel. Ne pare rău că setul decisiv din semifinală nu l-am gestionat în favoarea noastră, dar suntem mulțumite de parcursul nostru.”, a adăugat Ioana Sîngeorzan.
Tania Plaian joacă azi, de la ora 9.40, semifinala probei de simplu feminin în compania sportivei Bernadette Szocs. Meciul poate fi urmărit pe pagina de Facebook dar și pe YouTube -accesând Federația Română de Tenis de Masă.
Cele două sportive sunt pregătite de antrenorii Alex Dincă și Mihaela Șteff.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5