Telefonul din vis: Tu stii ce interpretari mistice poate avea acest obiect?

In prezent, telefonul mobil este unul dintre cele mai intalnite si folosite gadgeturi, fie pentru a socializa cu ceilalti, pentru a fi la curent cu stirile si evenimentele la nivel mondial sau pur si simplu, folosit drept instrument pentru relaxare sau petrecerea timpului liber.

Utilizarea telefonului mobil cu atat de mare frecventa pare sa fie asimilata si la nivelul subconstientului, acesta putand reprezenta un motiv pentru care oamenii viseaza diverse situatii si contexte destul de bizare legate de acest dispozitiv.

Afla care sunt semnificatiile si interpreterile telefonului din vis!

Telefonul este unul dintre cele mai personale, indispensabile si indragite obiecte, fara de care un om modern nu ar putea functiona, nu s-ar putea descurca.

  • Ce inseamna atunci cand visezi ca se strica sau se sparge un telefon?

Asa cum, in viata reala, cele mai multe legaturi se stabilesc prin intermediul telefonului, acesta poate reprezenta la nivelul lumii viselor contactul, legatura cu o anumita persoana sau lipsa acestei conexiuni. Daca, spre exemplu, visezi ca vorbesti la telefon si brusc acesta se deconecteaza sau iti scapa din mana si se sparge, cel mai probabil, presupusul dialog era unul in contradictoriu, fara niciun punct comun sau, este posibil ca in viata reala relatia dintre tine si o anumita persoana sa se raceasca, din cauza diferentelor de opinie, de interese si de principii.

Cu toate acestea, daca visezi ca ti s-a spart telefonul, poate ca ar fi cazul sa iei masurile necesare pentru ca acest lucru sa nu se intample si in realitate. Verifica ofertelele si promotiile pentru huse pentru telefoane pe lerato.ro si alege-ti modelul preferat, din punct de vedere al designului, dar si a durabilitatii si rezistentei pe care aceste accesorii le prezinta. Pe site-ul oficial al magazinului Lerato vei gasi tot ceea ce cauti si ai nevoie, atat modele de carcase pentru cele mai recent lansate modele de telefoane, cat si pentru versiuni mai vechi, cum ar fi, gama de  huse de Huawei P8 si P9 Lite a modelului din 2017, unul dintre cele mai apreciate si indragite smartphone-uri la momentul respectiv si chiar si in prezent.

  • Semnificatia telefonului nou din vis

Daca ai visat ca iti cumperi un telefon nou sau ca primesti un astfel de dispozitiv cadou, cel mai probabil o sa intampinati o perioada fructuoasa, atat din punct de vedere profesional, cat si financiar, iar cel mai probabil noul gagdet iti va aduce vestile bune despre o noua colaborare.

  • Ce semnifica atunci cand viesezi ca primesti un apel?

In cazul in care astepti cu nerabdare primirea unui telefon sau aflarea unei vesti, cel mai probabil, la nivelul subconstientului au fost inregistrate aceste semnale, care s-au materializat in timpul somnului sub materie de vis, insumand toate grijile si preocuparile tale.  Este posibil ca vestea sa nu intarzie sa apara si sa fie mai mult decat te-ai asteptat.

Acestea sunt cele mai frecvente vise legate de telefonul mobil ce tulbura somnul si lasa loc interpretarilor multiple. Nu uita ca orice vis sau cosmar este posibil sa nu aiba legatura cu realitatea, sa nu prezica sau previna o fapta din viitor, ci poate fi mai mult o transpunere la nivelul subconstientului a tuturor gandurilor, contextelor vazute sau traite.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5