Ţeavă de gaz în pericol, la Bistriţa. Bărbat prins sub TAF - Bistrița Bârgăului. Maşină intrată în gard, la Coşbuc

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă la Coşbuc. Un autoturism a intrat în garf, nu au fost persoane încarcerate.
Tot azi o ţeava de gaz a fost fisurata, în Bistrita, str. Al. Vlahuta. La faţa locului au ajuns echipajele de intervenţie.
Bărbat prins la nivelul membrelor inferioare sub un utilaj (TAF) - Bistrița Bârgaului (Valea Soimului) - zona greu accesibila. Au fost alocate un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare si Salvamont Bistrița Năsăud, transmite ISU BN.
Update:
Echipajele de intervenție de la GIS Prundu Bârgaului au ajuns la locul indicat. Barbatul nu era prins sub utilaj si este conștient. Prezintă fracturi deschise la ambele membre inferioare, cu sangerare masiva. În sprijin a fost alocat și echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud. I s-a acordat primul ajutor și este stabilizat, urmează să fie predat elicopterului SMURD care urmează să aterizeze cât mai aproape de locul incidentului (zona pastravariei).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5