Te întrebi cum unele femei cuceresc mai ușor bărbații? Nu frumusețea este motivul!

Aspectul fizic al unei femei este primul lucru care atrage privirile asupra sa, însă frumusețea nu este suficientă pentru a cuceri inima unui reprezentant al sexului masculin. Un bărbat se îndrăgostește nu doar de chipul frumos al unei femei, ci și de personalitatea și felul ei de-a fi. 

Iată cum trebuie să fie o femeie pentru a fi mai atrăgătoare în ochii unui bărbat

  1. Să fie veselă și optimistă. Oamenii care au o atitudine pozitivă, zâmbesc, sunt sociabili și comunicativi sunt mai plăcuți și au șanse mai mari să-și găsească un partener. Nu este de mirare că femeile care știu să se bucure de viață, sunt mai vesele și mai optimiste cuceresc mai ușor un bărbat decât cele care arată bine, dar sunt mereu supărate sau nemulțumite.
  2. Să fie activă și să participe împreună cu partenerul lor la diverse activități sportive. Relațiile se consolidează mai bine dacă cei doi parteneri fac mai multe lucruri împreună. Și pentru că bărbații preferă sportul, vor aprecia foarte mult atunci când iubitele lor se vor implica cu ei în diverse activități sportive.
  3. Să fie independentă. Bărbaților le place să aibă un timp doar pentru ei înșiși pentri a-și urma pasiunile și hobby-urile, prin urmare își doresc de la partenera lor ca aceasta să înțeleagă și să le respecte dorința. Ei nu au probleme să-i acorde și iubitei o astfel de libertate, așadar profită de acest lucru și fă-ți și tu mai mult timp pentru tine. Când ambii parteneri au suficient spațiu personal, ei își vor oferi mai multă atenție și afecțiune unul altuia.
  4. Este directă și spune exact ce gândește. Bărbații nu prea știu să interpreteze semnele subtile pe care femeile încearcă să le transmită uneori. Prin urmare, dacă vrei să-i comunici ceva unui bărbat, fă-o direct, prin vorbe, clar și răspicat. Expresiile faciale, tristețea sau alte indicii pe care i le dai partenerului tău au mai puține șanse de reușită.
  5. Este lipsită de inhibiții. Femeile care se mențin în formă și au corpul mai tonifiat nu au complexe legate de fizicul lor, astfel tind să aibă mai multă încredere în propria persoană.Ține cont de faptul că nu trebuie să ai “90-60-90” ca să fii iubită de un bărbat, nici ei nu sunt chiar atât de superficiali precum se spune. Trebuie doar să te simți bine în corpul tău și poți face acest lucru dacă ai grijă în mod constant de el. Practică un sport care îți face plăcere și vei avea o siluetă frumoasă, de care vei fi mândră. Gimnastica în apă este o activitate sportivă completă, care te ajută să ai un corp armonios, fără să depui un efort exagerat. Avantajul este că nu ai nevoie de un echipament sofisticat, este suficient doar un costum de baie confortabil și o pereche de încălțăminte aderentă. Aceste accesorii sunt ușor de obținut, le poți comanda online de la magazinele care comercializează produse aquagym.
  6. Nu este obsedată de look-ul său. Prea multe produse cosmetice și machiaj intimidează orice reprezentant al sexului masculin, prin urmare nu trebuie să exagerezi cu fondul de ten, fardurile, rujurile și rimelurile. Un bărbat apreciază când o femeie este cochetă și aranjată, însă atunci când look-ul devine o obsesie, îl deranjează.

În concluzie, frumusețea orbitoare nu este condiția esențială pentru a cuceri inima unui bărbat. Dacă vrei ca el să se îndrăgostească iremediabil de tine, fii naturală, ai încredere în tine, spune direct ce gândești și ai grijă de corpul tău. 

Sursa foto: Pixabay.com

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5