Te gândești la concediu? Află ce încălțăminte să porți în vara 2020 în funcție de destinația aleasă!

Vara este anotimpul concediilor, iar dacă te-ai decis deja unde îți vei petrece vacanța, mai rămâne doar să alcătuiești garderoba potrivită pentru destinația aleasă, asigurându-te că ai în bagaj articolele vestimentare necesare și confortabile, pentru a nu avea neplăceri în momentele în care ar trebui să te simți bine.

Încălțămintea este un element foarte important din vestimentația de vacanță și trebuie să o alegi cu grijă deoarece o pereche nepotrivită, pe lângă disconfortul creat, poate avea efecte negative și asupra sănătății.

 În funcție de locul unde îți vei petrece concediul, ține cont de sfaturile următoare pentru a alege încălțămintea perfectă:

 La mare

Cele mai populare destinații de vacanță de vară sunt cele de la malul mării, fie că este vorba de cele din România, fie de cele din străinătate.

Pentru un concediu de o săptămână sau mai mult, ai nevoie să pui în valiză încălțăminte lejeră și confortabilă, precum sandalele. Acestea pot fi fără toc, pentru plimbările din cursul zilei pe faleză ori la restaurante, sau pot fi cu toc, pentru serile în care mergi să dansezi în cluburi. Pentru mai multă inspirație, vezi modele 2020 la sandale pe modlet.ro și fii în pas cu moda în această vară!

De asemenea, nu uita de șlapi pentru plajă. Aceștia, în funcție de model, pot fi un accesoriu de efect care să completeze outfitul tău când mergi la bronzat.

  La munte

Pentru o vacanță la munte, ai nevoie, în primul rând, de adidași lejeri, care să îți ofere stabilitate și confort pe parcursul plimbărilor. Cu siguranță nu este o idee bună să mergi într-o astfel de destinație cu sandale sau șlapi, având în vedere relieful nefavorabil pentru astfel de încălțări și temperaturile care pot fi scăzute uneori.

Dacă plănuiești să faci drumeții, bagajul tău trebuie să conțină neapărat și o pereche de ghete speciale pentru această activitate, care să te protejeze pe terenul accidentat, existând chiar și modele impermeabile. Asigură-te că ai ales măsura și modelul potrivite piciorului tău, pentru a evita bătăturile cauzate de încălțămintea necorespunzătoare.

  City Break

Dacă nu ești genul de persoană care să plece în vacanță pentru perioade lungi sau serviciul nu îți permite să îți iei un concediu prelungit, city break-urile sunt soluția ideală pentru a profita de câteva zile libere și de a descoperi un oraș nou.

În general, persoanele care pleacă în astfel de excursii petrec foarte mult timp mergând pe jos, pentru a vizita atracții turistice și a explora orașul ca un localnic. Așadar, încălțămintea pentru aceste escapade trebuie să fie una foarte comodă, care să îți permită să parcurgi distanțe mari și să nu simți o oboseală extremă chiar din prima zi de vacanță. Adidașii sunt cei mai potriviți în astfel de situații, mai ales că, în anumite zone sau când vizitezi anumite obiective, poate fi necesar să urci multe trepte sau să te strecori prin spații înguste.

De asemenea, unele persoane preferă să poarte și espadrile, acestea fiind foarte lejere, fabricate din materiale care nu favorizează transpirația picioarelor, iar modelele colorate oferă posibilitatea creării unor ținute aparte, care vor atrage privirile trecătorilor.

 Iată că, pentru a avea o vacanță reușită, trebuie să acorzi o atenție sporită și capitolului încălțăminte și să alegi cu grijă pantofii pe care îi pui în bagaj. Perechea pe care o porți la mare nu poate fi aceeași cu cea de la munte sau cu cea pe care o alegi când vizitezi un oraș într-un weekend. Așadar, pregătește-te din timp pentru concediu și asigură-te că ai modelele potrivite pentru o vacanță perfectă!

Sursa foto: Shutterstock.com

 

Comentarii

24/03/20 09:40
cititor

Pai cel putin anul asta costume si incaltzari de " scafandru " . Doamne da-mi peste gura aiasta spurcata sa nu fie mai lunga perioada ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5