Târgul de nunți Wedding Land Bistrița, alegerea potrivită pentru tine !

A șaptea ediție a Târgului de nunți ”Wedding Land” are loc în acest an în week-end-ul 17-19 februarie, la Pensiunea Terra din Bistrița, loc unde organizatorii târgului – Salonul Geea Sposa – au adunat cei mai buni profesioniști din domeniu pentru viitori miri bistrițeni.
Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile, iar programul acestuia este: vineri 17 februarie, între orele 12.00 – 19.00, sâmbătă 18 februarie între 10.00 și 19.00, iar duminică 19 februarie între 11.00 și 18.00.
”Wedding Land” este un târg de tradiție pentru județul Bistrița, aflat la a șaptea ediție, ce adună la un loc cele mai importante firme din domeniul nunților cu scopul de a ușura munca viitorilor miri. Ca în fiecare an, aceștia pot participa la Wedding Land gratuit și vor avea posibilitatea de a beneficia de numeroase oferte și promoții la toate firmele prezente. În cadrul târgului participanții vor găsi o gamă foarte variată de servicii, începând de la invitații pentru nuntă la rochii de mirese sau servicii foto/video și decorațiuni.
Firmele expozante din cadrul târgului sunt: Salon Geea Sposa Cluj-Napoca, Cofetăria Cristina, By Laura, Bijuteria Quartz, Pasha Men’s Wear, Venliana Foto-Video, TBZ Cards Distribution, Indigo Cards, Pirotechnic, Gelateria Amelia, White Boutique, Mărturii de nuntă și botez Mureș X&G, Colors Cocktail Events, Florăria Casa cu Flori, Bijuteria Zahav Jewely, Salon Elegance și Monsier Bartender.

Geea Sposa din Cluj-Napoca produce şi comercializează rochii de mireasă elegante, rafinate şi variate, lucrate manual; Îmbinăm modernul cu clasicul şi eleganța cu stilul. Realizăm modele unicat la comandă în atelierul de creaţie, unde vă aşteaptă o echipă înzestrată cu talent şi măiestrie care îşi asumă responsabilitatea să vă fie alături şi să satisfacă cele mai exigente gusturi în realizarea rochiei mult visate”. GEEA Sposa a fost înfiinţată în anul 2000.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5