Tânără din Josenii Bârgăului, arestată preventiv pentru furt. Prinsă, a muşcat-o de mână pe proprietară!

O femeie din Josenii Bârgăuui a fost arestată pentru 30 de zile, după ce a fost surprinsă, în timp ce încerca să sustragă bunuri, dintr-o locuință din Bistrița.

O femeie, de 68 de ani, din Bistrița, a surprins, vinerea trecută, în locuința sa, în timp ce încerca să sustragă bunuri, pe o femeie. Aceasta din urmă, încercând să scape, a mușcat-o de braț. 

"La fața locului au ajuns polițiștii de la Investigații Criminale care au identificat-o ca fiind o femeie, de 30 de ani, din Josenii Bârgăului și pe care au imobilizat-o și condus-o la audieri. Din investigațiile efectuate, polițiștii au stabilit faptul  că, în perioada 11-12 iunie a.c., aceasta ar mai fi sustras, din aceeași locuință, suma de 4500 de lei, însă proprietarii nu au sesizat acest lucru. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore, iar ulterior, fiind prezentată Judecătoriei Bistriţa, a fost arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile", se arată în comunicatul IPJ BN.

În prezent, femeia se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și este cercetată pentru furt și tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5