Tânăr din Spermezeu, reţinut pentru două tâlhării comise la Vatra Dornei

Un tânăr în vârstă de 35 ani, F.N. din comuna Spermezeu, a fost reţinut de poliţiştii din Vatra Dornei, săptămâna trecută, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „tâlhărie calificată”. Acesta a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă de judecător. În fapt, este vorba despre două tâlhării trase la indigo, iar victimele sunt bărbaţi. 

Joi seara, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de un bărbat de 31 de ani, din județul Vâlcea, despre faptul că, în cursul zilei, un bărbat necunoscut l-a amenințat și i-a sustras portofelul cu bani și documente. „Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri din municipiul Vatra Dornei, victima a fost acostată de un bărbat necunoscut, care, i-a propus să îl însoțească în zona platoului Runc, unde ar fi urmat să consume băuturi alcoolice. Pe timpul deplasării, agresorul l-a amenințat cu acte de violenţă pe bărbatul de 31 de ani și i-a sustras portofelul în care se afla suma de 300 de lei și mai multe documente personale, după care a fugit.

          Ulterior, în jurul orei 20.45, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de un localnic de 32 de ani, despre faptul că, după ce a consumat băuturi alcoolice la o pensiune din localitate cu un bărbat necunoscut, s-a deplasat spre zona platoului Runc, unde, a fost amenințat cu acte de violență și agresat de acesta, care i-a sustras suma de 120 de lei, autorul părăsind în fugă locul faptei.

         În urma activităților operative întreprinse de poliţişti, în jurul orei 21.00, autorul faptelor a fost identificat ca fiind un bărbat de 35 de ani, din județul Bistrița Năsăud, asupra căruia au fost găsite sumele de bani sustrase și documentele uneia din victime”, se arată în informaţiile Inspectoratului de Poliţie Suceava.

         Bistriţeanul a fost găsit la un fast-food, probabil i se făcuse foame după atâta treabă.

                    

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5