Tânăr din Sângeorz-Băi, cercetat pentru braconaj

În seara zilei de joi, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud a fost anunţat despre faptul că pe un fond de vânătoare se află un bărbat care are asupra sa o armă.

„Conform informaţiilor oferite de paznicul fondului de vânătoare, aparţinând Asociaţiei de Vânătoare Ursul Brun din Anieş, în zona Valea Cormăiţa, în jurul orei 17.00, a sesizat prezenţa unui bărbat care avea asupra sa o armă de vânătoare, fără însă a deţine şi autorizaţie în acest sens. La faţa locului au sosit jandarmii montani din Rodna care l-au identificat pe Alexandru P. de 28 de ani, domiciliat în Sângeorz-Băi. În cauză s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj, în conformitate cu prevederile Legii 407 din 2006, a vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic, art. 42, alin. 1.”, menţionează mr. Georgeta Caşvan, purtător de cuvânr al IJJ BN.

           Făptuitorul, arma şi muniţia aferentă, au fost predate organelor de poliţie, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5