Tânăr din Livezile, arestat preventiv pentru încălcarea ordinului de protecție, distrugere și amenințare

La data de 3 decembrie 2021, în cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Prundu Bârgăului au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 28 de ani, din Livezile.

Împotriva acestuia, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu la data de 2 decembrie 2021 și ulterior ar fi încălcat măsura dispusă, în sensul că s-ar fi deplasat la imobilul în care locuiește bunica sa, în localitatea Livezile, deși îi era interzis. La data de 4 decembrie a.c., a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea arestării preventive. În prezent, acesta se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, împotriva lui fiind dispus mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, de către Judecătoria Bistrița.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, distrugere și amenințare, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5