Tânăr din Caila prins în Gara Şieu Măgheruş cu peste 30 mii de petarde

Azi la ora 14, 30 la Şieu Magherus, in apropierea garii CFR, a fost prins un barbatul de 24 ani din loc Caila com. Sintereag cu 36.470 bucati petarde. Acesta a fost surprins in timp ce comercializa produsele pirotehnice de diferite marimi si dimensiuni.
Jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea Comercializarea articolelor pirotehnice din categoriile 1 si P1 către persoanecare nu au împlinit vârsta de 18 ani constituie infractiune conform Legii 126 din 1995,republicată, art. 37, lit.b. Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării. Vânzarea articolelor pirotehnice se face numai de către persoane juridiceautorizate în acest sens şi numai în locurile amenajate, în condiţiile legii. De asemenea,în această perioadă, părinţii sunt rugaţi să supravegheze mai atent copiii, deoarece suntexpuşi accidentelor survenite în urma folosirii necorespunzătoare a obiectelor dedistracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.
Jandarmii bistriţeni vor executa în continuare astfel de actiuni, informează Georgeta Caşvan, purtător de cuvânt al IJJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5