Sute de bistriţeni la Marșul pentru Viață

sursa Radio Renaşterea

Pentru al treilea an consecutiv, bistrițenii au spus în număr mare STOP! avortului prin participarea la „Marșul pentru Viață” organizat sâmbătăîn peste 60 de orașe din țară. În municipiul Bistrița, evenimentul a debutat la sediul protopopiatului Bistrița, unde participanții s-au rugat împreună și au primit îndemnuri de la părintele protopop Alexandru Vidican. De aici, ei au pornit în marș prin centrul orașului, pe traseul pietonalul Liviu Rebreanu – Piaţa Centrală – str. Gheorghe Şincai – Bd-ul. Independenţei, oprindu-se la Biserica „Sfânta Ana” de la Big, unde s-a oficiat o slujbă de parastas.
„Marșul pentru Viață” a fost organizat la Bistrița pentru al treilea an consecutiv de Protopopiatul Ortodox Bistriţa, Asociaţia „Filantropia Ortodoxă”, Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Beclean-Năsăud-Bistriţa, Asociaţia Culturală „Sfântul Pahomie de la Gledin” şi Asociaţia „Impact” Bistriţa.
Prin organizarea „Marșului pentru Viață” se atrage atenția asupra numărului din ce în ce mai mare de avorturi ce au loc zilnic în țara noastră, peste 400.
Iniţiat cu 40 de ani în urmă în Statele Unite ale Americii şi organizat în prezent în multe state din Europa şi America, „Marşul pentru Viaţă” este dedicat valorizării şi protejării vieţii copiilor, începând de la concepţie, şi sprijinirii familiei. În România, „Marşul pentru viaţă” se află la ediţia a V-a.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5