Suntem alături de Denis Gherasim, de la Crucea Roşie Bistriţa, la despărţirea, mult prea devreme, de mama Floarea

† Suntem alături de Denis Gherasim, paramedic si instructor de prim ajutor la Crucea Rosie Bistrita si servant pompier la Heliportul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, acum când se desparte, mult prea devreme, cu multă durere şi tristeţe de mama sa, Floarea Gherasim.
Sincere condoleanţe întregii familii!
Dumnezeu s-o odihnească în pace!
„Răsunetul”
.............
"Mi-ai lăsat un gol imens iubita mea mamă, înainte să inchid telefonul nu știam ca sunt ultimele tale cuvinte, nu mai am cuvinte, sunt distrus. Vă rog să ne fiți alături. Priveghi astăzi 04.09.2021- Strada Tarpiului ora 19:00. Înmormântare 05.09.2021- strada Scolii, Unirea, ora 14:30" este mesajul transmis de Gherasim Denis.
"E un moment ... in care cuvintele-s greu de ales. Floarea Gherasim a fost o mama iubitoare a copiilor ei pe care-i mangaia cu dragoste nemarginita in fiecare zi. Cu credinta in Dumnezeu s-a dus fulgerator la ceruri intru vesnicie, atunci cand nimic nu prevestea asta. Denis Gherasim este unul din copiii speciali pe care mama lui ni l-a lasat in grija pentru a sadi in continuare iubire de oameni si de Dumnezeu. Condoleante familiei indurerate!" - Marius Moldovan, director Crucea Roșie Română, Filiala Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5