Stresul inaintea sustinerii unui examen si metode de reusita

In viata oricarei persoane exista anumite momente cand aceasta trebuie sa sustina diverse examene, evaluari, probe si teste. Fie ca vorbim de examenul de bacalaureat, evaluari nationale, adminteri la facultati, diverse testari profesionale necesita un efort din partea candidatilor, efort intelectual care presupune acumularea de cunostinte intr-un timp stabilit, pentru a putea fi evaluati. Cea mai buna metoda de trecere cu brio a acestora este reprezentata de invatatul gradual, constant, cu un plan bine pus la punct, astfel incat la data examinarii, candidatul sa isi fi insusist deja materia. Acesasta este calea cea mai sigura spre reusita si succes, fiind o metoda morala, eficienta si cu rezultate garantate.

Exista si persoane care lasa invatatul pe ultima suta de metri, astfel intra in criza de timp si sunt nevoiti sa apeleze la diverse mijloace pentru a putea sustine si trece examinarea. Potrivit psihologilor, metodele avansate de a trisa si de a copia la un examen au evoluat in ultima vreme extrem de mult, nu mai vorbim de fituici si metode clasice, acestea necesitand foarte mult timp de pregatire a materialelor, sunt destul de riscante si de cele mai multe ori, datorita supravegherii riguroase(mai nou, supraveghere video) sunt complet ineficiente.

Cele mai multe sondaje realizate de catre agentiile de specialitate, potrivit psihologilor arata faptul ca in prezent s-au dezvoltat adevrate sisteme de copiat la examen, nedetectabile, care nu pot fi bruiate, nu necesita conectivitate la internet si nici telefoane mobile. In scop pur informativ, neincurajand sub nicio forma aceasta practica, mai jos sunt prezentate diverse tehnici folosite in prezent pentru a putea trece de un examen :

Odata ce ai decis sa achizitionezi un sistem de copiat format din casti de copiat vei avea o misiune dificila si anume alegerea acestuia, alegerea unor casti de copiat de calitate. In momentul de fata exista pe piata numeroase sisteme de copiat si microcasti japoneze insa cum poti alege unul care sa se potriveasca nevoilor si dorintelor tale?

Nu mai este o surpriza pentru nimeni faptul ca o mare parte din sistemele de copiat si castile de copiat de pe piata provin din China. Asta inseamna ca multe din ele sunt de o calitate slaba si ne pot pune in pericol sanatatea. Pentru a evita orice fel de risc in cele ce urmeaza va vom prezenta o serie de criterii de care trebuie sa tii cont daca vrei o casca de copiat de calitate.

In primul si in primul rand trebuie sa intrebi vanzatorul despre materialele din care este confectionata casca respectiva de copiat. Stii si tu cu siguranta deja faptul ca materiile prime din Europa sunt de o calitate mai inalta decat cele din China. Exista si unele exceptii desigur dar mai rar. In al doilea rand trebuie sa fii atent la garantie si ce include termenii de garantie deoarece vorbim despre sisteme de copiat cu tehnologii complexe. Vanzatorul trebuie sa ofere garantia inlocuirii in cazul in care, dintr-un motiv sau altul, casca de copiat trebuie inlocuita, are probleme de hardware.

Modelul si dimensiunea castii de copiat sunt mai greu de ales deoarece tu stii cel mai bine care iti sunt nevoile. Vestea buna este ca ai de unde alege, exista actualmente pe piata atat sisteme de copiat cat si casti de copiat japoneze de dimensiuni mici, cu o multitudine de culori si intrebuintari. Nu cumpara o casa de copiat fara insemnele vreunei firme deoarece acest lucru inseamna ca provine de la intermediari, cel mai probabil din China.

Prin urmare, inainte de a cumpara o casca de copiat trebuie sa te informezi in prealabil. Astfel vei evita o multime de batai de cap, bani aruncati pe fereastra si examenele pierdute deoarece majoritatea persoanelor opteaza pentru o casca de copiat pentru a o folosi la un examen mai greu. Casca japoneza este cea mai cautata, a revolutionat copiatul la examene si dispune de avantajul de a-i permite utilizatorului sa foloseasca un sistem de copiat fara niciun fel de fir.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5