Ştrandul municipal ar putea fi deschis la începutul lunii iulie!

Vremea neprietenoasă din luna mai şi iunie a făcut ca lucrările de la ştrandul municipal să întârzie. În prezent, suprafaţa bazinului este revopsită, iar dacă nu va ploua, cel mai probabil ştrandul va fi deschis începând cu 1 iulie.  

        „Ştrandul a fost modernizat in urma cu 2 ani de catre o firmă bistriţeană, care a câştigat această lucrare prin licitaţie publică, conform legii şi a avut un diriginte de şantier stabilit tot conform legii. Înainte de a deschide, când bazinul a fost umplut cu apă s-a scorojit vopseaua de pe pereţi. A fost vopsit a doua oară, iar după ce a fost folosit o vara iarăşi s-a scorojit vopseaua. A fost vopsit a treia ora şi după vara trecută iarăşi au apătut probleme. Acum se vopseşte din nou, pantru că în toamnă nu au mai fost temperaturi potrivite pentru a se usca vopseaua. În această primăvară a plouat 6 săptămâni şi nu s-a putut vopsi. De abia de o săptămâna se poate lucra şi cred că până la 1 iulie va fi gata. Toate aceste lucrari s-au facut în garanție, pe banii constructorului.

Credeţi că i-am spus eu constructorului să nu facă lucrări de calitate sau să folosească materiale proaste?”, a explicat viceprimarul Cristian Niculae.

Tarifele de intrare la ștrand rămân neschimbate: 6 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. 

Comentarii

19/06/19 11:59
Vizitator

Inca o dovada ca statul este cel mai prost administrator. Administratia Bistritei n-a fost in stare nici de data asta sa deschida la timp strandul Codrisor si încă mai vor sa construiasca un aquaparc la Unirea. La Bistrita , salvarea sezonului estival vine din partea sectorului privat . Este vorba de Baza de agrement Lac a lui Nelu Șomodean, care face concurenţă ştrandului municipal de câţiva ani buni, administratorul locaţiei având grijă să facă modernizări în fiecare vară. Din pacate si aici, Lacul MHC a intrat în paragină, după ce Hidroelectrica NU a mai investit în re-tehnologizare și în 2013 a vândut lacul împreună cu microhidrocentrala. Dupa aceasta tranzacție, Primăria Bistrița a rămas doar cu terenul din zona Lac, teren pe care l-a concesionat omului de afaceri Nelu Șomodean, care a investit în amenajarea unui bazin de înot.
Totusi, ce au de gand edilii „Bistritei europene” care de ani de zile trec pe langa lacul MHC , colmatat cu namol care in zilele toride de vara degajă mirosuri pestilențiale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5