Stelian Strugar, candidatul USR pentru Primăria Sângeorz Băi. Se conturează lista pentru Consiliul Judeţean

              Uniunea Salvaţi România şi-a lansat candidatul pentru Primăria Sângeorz Băi. Stelian Strugar  vrea să se implice în dezvoltarea oraşului-staţiune. „E un candidat USR care merită tot sprijinul sângeorzenilor. Stelian Strugar vine cu un suflu proaspăt în politică, îl susţin cu fermitate, merită votul şi încrederea oamenilor. Este unul din oamenii care nu au stat deoparte, care doreşte să vină să schimbe ceva în comunitatea pe care o reprezintă şi din rândul căreia provine. Datorită acestei comunităţi este omul care este astăzi”, a declarat deputatul Cristina Iurişniţi.

          Potrivit acesteia, pentru Năsăud încă nu a fost stabilit candidatul final, fiind depuse mai multe "intenţii" la nivel intern.

          În ceea ce priveşte Consiliul Judeţean, există premise ca deputatul Iurişniţi să fie propusă drept candidat pentru funcţia de preşedinte, pentru notorietatea pe care o are, chiar dacă, în mod normal, preşedinţii de filiale îşi asumă candidaturile pentru aceste funcţii.

          „Lista pentru Consiliul Judeţean nu este încă validată, nu este finalizată, e doar una parţială pe care o vom completa. Aşteptăm validarea de la Biroul Judeţean, apoi Biroul Naţional, iar la final o vom face cunoscută. Vom avea şi negocieri cu PLUS în cadrul alianţei pentru că aşa vom merge la alegerile locale. (...) Sunt pe lista consilierilor judeţeni, conform voturilor pe locul doi. Evident că profilul meu este de parlamentar”, a explicat deputatul Iurişniţi.

          În ceea ce priveşte posibile alianţe de dreapta, parlamentarul USR a precizat că nu sunt excluse astfel de înţelegeri electorale pe plan local, la Bistriţa având o discuţie cu deputatul Ionuţ Simionca şi una cu liberalii, de ceva vreme.

Comentarii

22/02/20 11:54
cititor

Ma da si io-s " tractorist " ... am lucrat pe remorca de dus gunoul de grajd la CAP ... si vreau si io sa fiu " pus primar " undeva ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5