Stelian Dolha: PSD își dorește primari aleși de asistații sociali. Cei trei parlamentari PSD, un recital jalnic

PNL Bistrița-Năsăud a susținut întotdeauna organizarea alegerilor locale din 2016 în două tururi de scrutin și apreciază în continuare că este singura variantă pentru alegerea unor primari cu un mare grad de reprezentativitate.
A accepta ideea că primarii pot fi aleși inclusiv cu 15-20% din voturile electoratului înseamnă o abdicare de la principiile unei democrații reprezentative, dar și o sfidare a cererilor insistente ale societății civile și ale protestatarilor ieșiți în stradă care au cerut explicit două tururi de scrutin la alegerile locale.
PSD, partidul care a racolat în 2014 sute de primari printr-o ordonanță de urgență declarată neconstituțională își permite acum să dea lecții de democrație și să se opună isteric alegerii primarilor în două tururi de scrutin.
Cei trei parlamentari PSD de Bistrița-Năsăud au oferit în ultima lor conferință de presă un recital jalnic în încercarea de a-și conserva pozițiile prin cramponarea de un singur tur de scrutin. Nu ai dreptul moral de a vorbi în termeni precum „ipocrizie maximă” în legătură cu cei care susțin turul doi de scrutin, atunci când ai uzat de o ordonanță de unică folosință și contracte publice oferite prin Ministerul Dezvoltării pentru a racola aleșii locali sau de asistații social și facilități pentru ei pentru a-ți vota edilii.

Copreședinte PNL Bistrița-Năsăud,
Stelian Dolha

Comentarii

23/01/16 16:29
alegator

Domnule Dolha constat ca memoria va face feste, mai sigur mintiti cu nerusinare! Ca sa va aduc aminte cum stau lucrurile cu alegerea primarilor intr-un singur tur prima oara a fost stabilita inainte de alegerile din 2012 de catre aliatii dumneavoastra PDL-isti. Anul trecut si dumneavoastra ati fost de acord din nou ca practica nedemocratica a alegerii intr-un singur tur sa continue si in 2016 si ati votat majoritar modificarea legii electorale in acest sens. Va intreb cand ati fost seriosi cei din amestecatura PNL-PDL atunci, sau acum cand vedeti ca ceea ce ati votat nu va prea avantajeaza.Asa ati procedat si cu Codul Fiscal odata sunteti de acord, peste o luna nu mai sunteti! Pai credeti ca eu si altii ca mine putem vota o adunatura de indivizi care habar nu au ce vor,a zi spun una... maine alta...?! Ce fel de democratie este aceea in care parlamentul voteaza o lege, iar guvernul vine si o modifica , chiar nu va este rusine?!nu este cumva ca la cas de nebuni?! Mai inelege cineva ceva sau de ce sunteti pe acolo pe bani multi? Legat de primari domnule Dolha acestia au plecat pentru ca nu au vrut sa fie alturi de tradatori ca domnia voastra, daca va aduceti bine aminte in 2012 ati promis ca veti guverna tara pana in 2016 in USL, dupa un an ati abandonat guvernarea aliandu-va cu cei impotriva carora populatia a votat masiv si motive au fost. Sa va fi rusine si sa va asteptati la oua din plin in noua campanie, de cumva veti indrazni sa va scoateti nasul printre oameni nerusinatilor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5