Stelian Dolha: Propunerea mea pentru agricultură - Platforma pentru produse agroalimentare

Platforma asigură promovarea pe canale comune a producătorilor, de asemenea și la nivel de distribuție și vizibilitate. În ceea ce priveşte distribuitorii mari, poate exista opțiunea conectării cu micii producători locali prin intermediul platformei, în funcție de cantitatea de produse și de strategia locală de vânzări. La nivelul orașelor, producătorii înscriși pe platformă pot beneficia și de puncte de vânzare (spații) echipate/adaptate în funcție de nevoile și specificul local (ex. Camere frigorifice pentru produse agricole, spații de depozitare) pentru prezentare/testare/organizarea de evenimente de promovare.

Mini-incubator de afaceri și spațiu de lucru comun pentru producătorii locali - un spațiu dotat cu echipamente proiectate pentru mici procesatori de produse agricole, catering sau agricultori, care își pot pregăti și prelucra produsele într-o încăpere bine echipată și în conformitate cu normele de sănătate și siguranță. Producătorii pot beneficia de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor și identificarea oportunităților de investiții.

Totul va fi finanţat prin noul exerciţiu financiar al UE 2021-2026.

#BistrițaNăsăudÎnainteDeToate

***

Articol electoral comandat de Partidul Naţional Liberal  – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200012.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5