Stelian Dolha - Despre nevoia dezvoltării zonelor industriale în întreg județul!

Mai bine de 70% din forța de munca a judetului vine să muncească în Bistrita, însă nu pe salarii de invidiat, ci din partea de jos a veniturilor.
Zona Industrială a Bistriței coincide, practic, cu Zona Industrială a județului, iar Parcul Industrial amenajat cu finanțări importante zace aproape gol din cauza proastei gestionări din start și a infrastructurii.
Iar acestea sunt probleme, pentru că parcurile municipiilor din vecinătăți sunt asaltate de investitori. E nevoie să dezvoltăm celelalte orase ale județului ca poli economici: sa profităm în Năsăud de forța de muncă calificata pe textile și mase plastice, și în Beclean, de poziția de invidiat pe harta infrastructurii, inclusiv feroviare.
Revenind la Bistrița, Leoni are peste 7000 de angajați, iar dacă s-ar decide ca această firmă să-și revoce activitatea, acești oameni ar rămâne pe drumuri, aproape fără alternative. Toate acestea sunt preocupari care au lipsit cu desavarsire din administrația PSD-ista. A lipsit, timp de 8 ani, un proiect de dezvotare economică și a fost lăsată această zonă exclusiv pe seama antreprenorilor.
Putem spune în continuare că județul a fost bine guvernat de administrația pesedistă?

#BistrițaNăsăudÎnainteDeToate

Articol electoral comandat de Partidul Naţional Liberal – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200012

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5