Stelian Dolha, despre Ioan Ţintean: E firesc să se întoarcă la PNL, dacă îşi doreşte acest lucru. Eu,ca preşedinte, nu strig după ajutorul nimănui

Eu, ca preşedinte, nu strig după ajutorul nimănui. Eu, ca preşedinte, trebuie să îmi organizez filiala. E de datoria mea.  Ioan Ţintean a plecat de la PNL, e firesc să se întoarcă la PNL, dacă îşi doreşte acest lucru. Asta da, o spun răspicat. Eu cred că cei din partid ar fi fericiţi să revină. De ce să nu fie fericiţi?, a declarat liderul PNL BN Stelian Dolha în cadrul unei conferinţe de presă.

La întrebarea unui jurnalist dacă crede într-o posibilă apropiere a prefectului Ioan Ţintean de PSD, deputatul PNL Stelian Dolha a răspuns:

,,Nu, nu cred asta! Şi o spun cu tărie, o spun cu convingere, o spun cu mâna pe inimă. Nu cred asta! Niciodată!”

La finele săptămânii trecute, preşedintele interimar al organizaţiei PNL Bistriţa, senatorul Dorin Dobra a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a admirat întotdeauna parteneriatul dintre preşedintele CJ Radu Moldovan şi prefectul Ioan Ţintean, dar ştie că odată cu destrămarea USL-ului sunt tot mai multe motive care îl vor determina pe fostul lider judeţean să se întoarcă înapoi în partid.

Comentarii

15/03/14 18:10
Liberalul de BN

D-le Dolha,mi-a plăcut poziția domniei tale în legătură cu revenirea D-lui Țintean în PNL.Așa trebuie să procedeze un adevărat lider de partid în situații de restriște.Partidul acesta nu a fost câștigat la mezat.Este unul istoric cu mulți oameni de seamă care au făcut istorie și cinste României.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5