Stelian Dolha, către parlamentarii PSD: Va trebui să fim solidari şi să susţinem Autostrada Nordului

Suntem în ceasul al 12-lea fără un minut. De ce? Pentru că nu ştiu dacă mai avem timp de dezbateri publice. Nu ştiu. Domnul ministru Ioan Rus ne-a spus că Master Planul de Transport este pe masa guvernului, că se discută, că trebuie să transforme în lege, adică să ajungă şi în Parlament. Vă spun că acest demers trebuia să înceapă de la parlamentarii puterii, ei au pârghiile. Era firesc ca parlamentarii puterii să vină în judeţul Bistriţa-Năsăud şi să susţină Autostrada Nordului. Nu au făcut-o. Va trebui să trecem peste orgolii şi să fim solidari. De ce? Pentru că peste 20 de ani, copiii noştri o să ne întrebe ce e cu Bistriţa, ce e cu judeţul nostru, a declarat deputatul PNL Stelian Dolha, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

Parlamentarii PNL de Bistriţa-Năsăud cer introducerea în Master Planul General de Transport a unei Autostrăzi a Nordului, pe traseul Petea- Satu Mare-Baia Mare-Mireşu Mare-Dej-Bistriţa-Vatra Dornei-Suceava. Astfel, grupul parlamentar PNL a decis să demareze o acţiune publică, prin care să determine Guvernul să îşi regândească poziţia faţă de Autostrada Nordului. Copreşedintele PNL BN, deputatul Stelian Dolha, a mai spus că realizarea acestei Autostrăzi a Nordului trebuie să fie una dintre priorităţile oricărui guvern, indiferent de culoarea politică, având în vedere importanţa autostrăzilor pentru mediul economic, dar şi pentru populaţia din judeţul nostru.

"Judeţul acesta va fi prăfuit, va fi abandonat, va fi condamnat la stagnare economică, dacă nu vom avea autostradă tangenţială cu acest judeţ, Nu mai vorbim de Poarta Transilvaniei. Poarta Transilvaniei rămâne pe hârtie. Atâta tot. Ori, Bistriţa nu mai e Poarta Transilvaniei, atâta timp cât o autostradă nu ajunge prin Bistriţa sau măcar, nu avem o cale directă cu această autostradă. Să fie foarte clar pentru toată lumea”, a precizat deputatul PNL Stelian Dolha.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5