Stelian Dolha către deputatul Suciu: Dani, trezeşte-te!

Prim-vicepreşedintele PNL B-N, Stelian Dolha, susţine că „în partidul lui Dragnea, funcţiile se dau după cât de mare este gradul de obedienţă", iar după acest principiu a avut loc şi ultima remaniere guvernamentală. Dolha l-a luat în colimator şi de deputatul Daniel Suciu, dar şi pe preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, cărora le-a prezis că vor cădea „odată cu dictatorul".

„Dacă domnul Dragea schimbă miniştri, secretari de stat, cum vrea el, atunci ce se întâmplă în parohia lui, şi nu mă refer la Teleorman, ci la Camera Deputaţilor, acolo unde purtătorul de mesaj e conjudeţeanul nostru. Cât de mare e gradul de obedienţă acolo. M-am uitat în ultimele zile la Daniel Suciu şi vă spun că mi se pare că gradul de obedienţă a scăzut atât de mult încât e sub al unei ordonanţe. Ştiţi ce face ordonanţa de ofiţer? Face cizmele şi-l încalţă pe ofiţer. Spun că părere de rău, păcat, că e un tip isteţ, chiar promitea, jurnalist, necompromis în afaceri. Putea să facă cu totul şi cu totul altceva, ori el cred că a studiat suficient de multă istorie încât să ştie un lucru: dictatorii împreună cu toţi care sunt în umbra lor, când se duc la fund, se duc la fund cu toţii. L-am văzut per Daniel că aproape face spume la gură încercând să-l apere pe domnul Dragnea. Dani, trezeşte-te, pentru că rişti să ajungi ca dictatorul tău, ca idolul tău şi asta este foarte grav", i-a transmis Stelian Dolha.

Fostul parlamentar liberal a menţionat că nici „Radu Moldovan nu e mai breaz", nivelul de obedienţă fiind „foarte ridicat", chiar dacă preşedintele CJ spune că se ocupă mai mult de probleme administrative decât de cele politice. „Diferenţa faţă de cel pe care îl menajează şi-l susţine, faţă de domnul Dragnea e una pe care aţi observat-o. Acolo, în Teleorman, dictatura şi baroniada funcţionează la perfecţie, acolo nici musca nu zboară. Aici, la Bistriţa, zboară Creţu. Creţu zboară, pentru că a venit Radu Moldovan şi ne-a anunţat că nu o să candideze şi a venit Creţu într-o conferinţă şi ne-a spus, nu, sondajele şi analizele o să ne spună cine o să fie candidatul PSD la Primăria Bistriţa. (...) L-am auzit pe preşedintele Radu Moldovan vorbind cu atâta patos despre Centenar şi am înţeles că o să avem şi fasole, o să avem şi formaţii folclorice. Eu îi transmit cam aşa: în An Centenar, din păcate, cadoul trist pe care ni-l oferă partidul pe care-l susţine e unul singur, de izolare, de un echivalent al României ca cea mai coruptă ţară din Europa şi oaia neagră a Europei. Asta ne-a dat PSD-ul lui Radu Moldovan în An Centenar. Atât, şi fasole", a concluzionat Dolha.

Comentarii

26/11/18 11:42
Comentator

Stimate domn, nu va faceti ca nu stiti , vorba " blondei... basiste " , ca in absolut toate partidele, functiile si accesul la " ciolanul cu fasole " se face proportional cu " donatia " catre partid . Sunteti simpatic Dvs ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5