Ştefan Cigu: Am întinerit de sărbători

După Revelionul petrecut de îndrăgitul cuplu de artişti Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu la Sinaia, unde au bucurat oamenii cu cântecele lor, zilele acestea, în preajma Bobotezei, întreaga familie s-a reunit la Bistriţa. „Am întinerit de sărbători de când avem nepoţii la Bistriţa”, spune maestrul Ştefan Cigu. Astfel, pe lângă Miriam Teodora, fiica lui Horaţiu şi a Roxanei, care se află tot timpul la Bistriţa, din Capitală au venit, pentru a se bucura cu bunicii, Adam şi Tudor, copiii lui Alin şi a Elisabetei.
Bucurie mare în familie, Matilda Pascal Cojocăriţa întinzând masa de sărbătoare cu bucate alese, iar casa este plină de zâmbete şi voie bună. De altfel, inspirată de proprii ei nepoţi, Matilda a făcut şi un cântec: „Am fost floarea florilor, mândruţă frumoasă/ Azi buna nepoţilor, tot floare-s în casă”.
Sărbătoarea continuă în cea mai cunoscută familie de artişti din judeţ, care-şi reîncarcă bateriile după un an plin de acţiuni culturale, Ansamblul înfiinţat de Matilda şi Ştefan Cigu aniversând 20 de ani de la înfiinţare. De asemenea, de sărbători ne-am bucurat de prezenţa artiştilor pe la toate emisiunile importante de la televiziunile naţionale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5