Statistici locale: Cat investesc bistritenii intr-un set de jante auto de iarna?

Sezonul rece si-a intrat deja in drepturi, iar inainte de racirea primului strat de zapada, pare sa le mai lase timp conducatorilor auto pentru a-si pune la punct masinile pentru iarna grea prevazuta de meteorologi. Accesorizarea corespunzatoare a autovehiculelor pentru iarna este un pas important care asigura o protectie suplimentara a pasagerilor si care, in egala masura, investeste autovehiculul cu un design elegant si atragator, datorita dimensiunilor mari ale jantelor potrivite pentru sezonul rece.

De fapt, jantele reprezinta principala atractie a masinilor accesorizate corespunzator pentru sezonul rece, iar bistritenii sunt buni cunoscatori ale acestor trenduri auto. Conform ultimelor statistici, varful de sezon pentru vanzarea jantelor este cuprins intre lunile noiembrie – decembrie, atunci cand sezonul rece se arata inca permisiv la capitolul temperaturi si precipitatii, permitand utilizarea recuzitei obisnuite, in timp ce in ianuarie si februarie vanzarea de jante stagneaza.

Comportamentul de consum al bistritenilor la capitolul achizitie jante auto se reflecta in aceste statistici, in sensul in care trendul de vara si all-season pare sa fie descrescator in raport cu cel de iarna, care estimeaza cresteri considerabile, determinate de atentia sporita pe care bistritenii o aloca esteticii si sigurantei autovehiculelor.

Jantele auto cu aliaj de la Autochrome.ro, concepute pentru o gama larga de vehicule, vizeaza indeosebi segmentul de iarna, odata cu instalarea perioadei de sarbatori, in care majoritatea bistritenilor se relaxeaza prin drumetii care le supun masinile unor teste dificile, si nu doar atat. Aflati in proximitatea zonelor muntoase, bistritenii si-au format un adevarat obicei din a-si pune la punct masinile, in conformitate cu situatia drumurilor de acces, mai mult sau mai putin denivelate sau anevoioase.

Tocmai de aceea,  majoritatea bistritenilor inclina spre jantele auto din aliaj comercializate de Autochrome, care determina o mai buna manevrare a autovehiculului, gratie timpului de accelerare extrem de mic si a consumului moderat de combustibil pe care le genereaza, prezentand, totodata, principalul avantaj de a se comporta excelent la demaraj si franare, elemente importante in raport cu situatia drumurilor de acces.

Bistritenii se departajeaza notabil de celelalte regiuni prin valorile semnificativ mai mici, salariul mediu net atingand pragul maxim de 1841 Lei, conform unui studiu efectuat de Institutul National de Statistica. Acesta este si unul dintre motivele care indeamna bistritenii sa opteze pentru jante auto disponibile la un pret extrem de accesibil, precum jantele oferite de Autochrome, magazinul online care oferteaza conducatorii din toata tara printr-o gama variata de componente auto.

Paleta de preturi este cuprinsa intre 1.497 Lei, pentru jantele de dimensiuni mici, si poate ajunge pana la 2.785 Lei, in cazul jantelor de dimensiuni mari, dedicate masinilor puternice si masive. Preturile ii favorizeaza vizibil pe bistriteni, tinand cont de faptul ca jantele reprezinta o investitie pe termen lung, care contribuie la cresterea perioadei de viata a autovehiculelor, prin generarea unor conditii mai bune pentru condus.

Luand in calcul castigurile bistritenilor, dar si comportamentul de consum in raport cu segmentul de prioritati caruia ii acorda atentie, se poate aprecia ca bistritenii aloca intre 1200 – 2500 Lei bugetului dedicat jantelor auto de iarna, prioritizand siguranta si buna functionare a autovehiculelor pe perioada sezonului rece. Mai mult, tinand cont de imaginea antreprenoriala a bistritenilor si de drumetiille dese pe care acestia le efectueaza in interes de business, atentia acordata jantelor auto este cu atat mai justificata cu cat aspectul elegant al masinii spune multe despre cel are o conduce.

Bistritenii acorda o atentie deosebita jantelor auto, reflectand un comportament extrem de benefic sigurantei proprii. Sezonul de iarna se instaleaza progresiv, iar odata cu el si conducatorii auto incep sa se indrepte catre cele mai apropiate centre service, pentru a-si pregati masinile corespunzator, pentru nametii ce urmeaza sa se instaleze, cu jante auto din aliaj disponibile in magazinul online preferat de cei mai pretentiosi conducatori, Autochrome, care ii oferteaza pe bistriteni cu preturi competitive si extrem de accesibile indiferent de buget.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5