Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa îşi mută sectorul administrativ în fostul sediu al DGASPC BN, de pe Sucevei!

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud va dezbate în şedinţăa ordinară de miercuri, în regim de videoconferinţă, proiectul de hotărâre privind constituirea dreptului de administrare în favoarea Spitalului Județean de Urgență Bistrița asupra unei cote-părți din imobilul - teren și construcții, situat în municipiul Bistrița, str. Sucevei nr.1-3.

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a solicitat întreprinderea demersurilor necesare constituirii unui drept real de administrare asupra unei cote-părți din fostul sediul al DGASPC BN, de pe strada Sucevei, în scopul asigurării unui sediu adecvat pentru structurile funcționale ale Spitalului Județean de Urgență Bistrița care îndeplinesc atribuții economico-financiare și administrative.

În prezent sectorul administrativ – TESA (Serviciul resurse umane, Serviciul Salarizare, Serviciul Financiar, Serviciul Contabilitate, Compartimentul Analiză Bugetară, Compartimentul Audit intern, Compartimentul Juridic, Serviciul Achiziții publice și aprovizionare-transport) al Spitalului Județean de Urgență Bistrița își desfășoară activitatea într-un spațiu din imobilul situat în municipiul Bistrița, str. Petre Ispirescu nr.10A, care este inadecvat, ca suprafață și condiții de amenajare, în raport cu creșterea gradului de complexitate a activității și numărului personalului angajat. Este vorba despre 56 de persoane care activează în aceste departamente ale SJU Bistriţa.

Prin adresa transmisă de SJU Bistriţa, s-a solicitat drept de administare pentru cota de 1064/1672 părţi din clădirea în regim de înălțime P+2E+M (cu lift), cota de 1031 mp/1183 mp părți suprafață, din  curţi construcţii.

În scopul utilizării în viitor a cotei părți din imobil, ce rămâne în prezent nealocată, se impune instituirea în sarcina Spitalului Județean de Urgență Bistrița a obligației cu privire la asigurarea accesului auto și pietonal, prin curtea imobilului, pentru instituțiile de interes public județean beneficiare.

De asemenea, pentru asigurarea pazei și protecţiei imobilului, Spitalul Județean de Urgență Bistrița va proceda la împrejmuirea integrală a curții acestuia, pe coordonatele planului de amplasament și delimitare aferent imobilului.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5