Spectacol caritabil Cheers, pentru persoanele cu dizabilităţi! Preşedintele Moldovan:E o lecţie a bunătăţii pline de energie

Echipa Cheers a gândit anul acesta un spectacolul caritabil pentru a marca apropierea sărbătorilor de iarnă, aducând împreună cu invitaţii un plus de bucurie persoanele din Asociația persoanelor cu dizabilități fizice.

„Faptele bune nu au limite! Ele pornesc din inimă și se pot face prin gesturi, prin daruri și prin dans! Trupa Cheers ne-a dat tuturor o lecție a bunătății plină de energie, culoare, zâmbete și ne-a provocat să devenim mai buni, cu ocazia sărbătorilor. Felicitări Roxana Lăpuşte, pentru modul profesionist în care ai crescut Trupa Cheers, dar și pentru un spectacol caritabil extraordinar. Unul care ne-deamnă să ne uităm mai des către persoanele cu dizabilități și să fim darnici. Spor la muncă în continuare, pentru că faci o treabă spectaculoasă! Cu ocazia sărbătorilor, eu vă propun să devenim mai buni și să rămânem așa!”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5