A sosit a doua tranşă de ajutoare alimentare din fonduri europene

În judeţul nostru au ajuns 106 tone de zahăr, incluse în ajutoarele alimentare, acordate din fonduri europene persoanelor defavorizate. Dacă într-o primă tranşă a fost distribuită făina, acum reprezentanţii primăriilor

s-au prezentat la depozitul din Şieu-Odorhei pentru a ridica cantitatea de zahăr repartizată după nevoile beneficiarilor din fiecare unitate administrativ-teritorială. Sunt îndreptăţiţi să primească aceste alimente, peste 7.500 de beneficiari de ajutor social din judeţ, peste 8000 de pensionari din agricultură, persoanele din centrele rezidenţiale şi care servesc masa la cantine de ajutor social. Ajutoarele sunt acordate din fonduri europene şi constau în alocarea a 20 de kg de făină şi 6 kg de zahăr pentru fiecare persoană defavorizată.

„Până în acest moment, au intrat în posesia alimentelor primăriile Bistriţa, Beclean, Năsăud, Sângeorz-Băi, Bistriţa Bârgăului, Budacu de Jos, Chiochiş, Chiuza, Coşbuc, Feldru, Lechinţa, Lunca Ilvei, Maieru, Şieu-Măgheruş, Şieu-Odorhei. Urmează, ca luni, 8 decembrie, să se prezinte şi să ridice cantitatea de zahăr, şi reprezentanţii celorlalte primării din judeţ”, ne-a declarat subprefectul Radu Tămăşoi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5