Sorin Roşu-Mareş îşi reia funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

          În Monitorul Oficial 756 din 17 septembrie a fost publicată decizia 234 a prim-ministrului Viorica Dăncilă privind numirea lui Claudiu-Sorin Roşu-Mareş în funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Practic, Sorin Roşu-Mareş revine în funcţia din care a demisionat la solicitarea ALDE, după ce formaţiunea a decis să se retragă de la guvernare.

          „Am acceptat propunerea ministrului Agriculturii, Petre Daea, cu care am colaborat foarte bine. Eu am demisionat la cererea partidului, dar am fost printre cei doi care s-au abţinut în şedinţa forurilor centrale prin care s-a decis ieşirea de la guvernare şi denunţarea protocolului, pentru că am considerat că mai sunt multe proiecte de dus la bun sfârşit. Cred că mi-am făcut datoria la Ministerul Agriculturii şi vreau să mi-o fac în continuare”, ne-a declarat Roşu-Mareş.

          Din punct de vedere politic, Sorin Roşu-Mareş este membru ALDE şi vicepreşedinte la nivel de judeţ, în acel Birou interimar, dar se va supune deciziei pe care o vor lua forurile judeţene.       

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5