Sorin Hangan: Să ne apucăm de treabă! Toate lucrurile se vor rezolva într-un termen onorabil

Preşedintele PNL Bistriţa, consilierul municipal Sorin Hangan,  consideră că liberalii trebuie să se apuce de treabă, pentru a putea rezolva cât mai multe dintre problemele pe care le-au criticat din Opoziție.

         „Mesajul meu este simplu: să ne apucăm de treabă. Ne-am tot plâns până acum că nu avem autostrăzi, infrastructură, că nu avem spitale regionale, grădiniţe, că nu avem o calitate bună a vieţii, că nu avem siguranţa cetăţeanului. Eu cred că acest lucru s-a datorat în primul rând partidelor politice care au numit în funcţii publice, în demnităţi, au trimis în Parlament oameni mai puţin competenţi, poate chiar şi mai puţin oneşti, care nu au accesat aceste funcţii şi demnităţi pentru a face ceva pentru semenii lor ci mai degrabă pentru a-şi rezolva unele probleme personale sau pentru a câştiga o bucată de pâine. Cred că PNL este primul partid politic din România care a înţeles acest lucru, am făcut un prim pas şi sper să meargă pe acelaşi drum şi toate lucrurile se vor rezolva într-un termen onorabil”, a  spus Hangan.

          În contextul alegerilor prezidenţiale, acesta i-a rugat pe colegii liberali să se mobilizeze în campanie, dar şi pe toţi românii să voteze duminică pe Klaus Iohannis, singurul om de stat adevărat dintre toţi candidaţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5