Sorin Hangan: Din vară, PNL va veni cu un program de guvernare serios pentru Bistriţa

Preşedintele PNL Bistriţa, consilier local Sorin Hangan, a anunţat că liberalii vor propune un program de guvernare locală serios pentru municipiul Bistriţa, cifrele bugetare fiind îngrijorătoare pentru dezvoltarea oraşului, în perioada următoare.
 
          „Cel mai important eveniment din luna aceasta din Bistriţa a fost adoptarea bugetului şi lăsând la o poarte poveştile unora sau ale altora, vizavi de bugetul municipiului care este unul de maximă dezvoltare, eu nu observ această dezvoltare. Lucrul care mi-a atras atenţia a fost faptul că 93,4% din bugetul propriu de venituri se duce pe dezvoltare. Lăsând la o parte fondurile europene de care ne mai putem bucura câţiva ani şi celelalte tipuri de fonduri guvernamentale, înseamnă că într-un an, doi, trei, bugetul propriu de venituri nu mai ajunge pentru funcţionare. Atunci din ce o să mai dezvolte oraşuil în momentul în care nu mai există fonduri europene şi guvernamentale. E un semnal de alarmă pe care vreau să îl trag, probabil că ex-primarul Creţu a observat, de aceea nu a fost de acord cu măsurile şi intervenţiile populiste ai celorlalţi colegi, ale viceprimarului, însă nu îi mai pasă. Noi ne-am pregătit şi din vară vom veni cu un program de guvernare locală serios, nu cu aceleaşi poveşti de refacere a străzilor, cu introducere de apă, canal. (..) Dacă luaţi programul cu care au câştigat pesediştii în Consiliul Local în 2016, sunt aceleaşi", a declarat Hangan.
 
          Acesta a menţionat că PNL Bistriţa este pregătit cu un program serios care va schimba perspectiva dezvoltării oraşului, la fel şi echipa.

Comentarii

28/02/20 16:41
vizitator

Este nevoie vitală de o schimbare dupa trei mandate de administratie PSD-ista in care aberatiile primarului Cretu au facut ca orasul Bistrita sa fie considerat "Caracalul Ardealului". De aceea, este foarte important ca fortele de dreapta să lase orgoliile de-o parte si să realizeze o alianță electorală formată din PNL, USR-PLUS si PMP, capabilă să câstige atât alegerile locale cât si parlamentare, fie anticipate , fie la termen.
In acest sens, trebuie avut in vedere că Ioan Turc- Președintele PNL Bistrița-Năsăud, a anuntat inca din 2018 programul său de guvernare locală, care cu completările celorlalte partide de dreapta ar putea fi punctul de plecare intr-un demers electoral pentru "Bistrita normală" :
Vezi: https://timponline.ro/ioan-turc-depus-candidatura-partid-primaria-bistrita/

28/02/20 20:17
ZOLIKA

Totuși, nu vedeți cât de penibili și nebăgați în seamă sunteți voi liberalii?Pe zi ce trece poporul vă urăște tot mai mult.

29/02/20 05:54
Ioan Someșan

Nota 10 pentru Vizitator și nota 2 pentru Zolica. De ce? Vizitator aduce argumente corecte și clare, se referă la fapte dorite de alegători, în timp ce Zolică, o voce singulară, care se erijează în reprezentantul POPORULUI, doar critică, demolează, fără a pune nimic în loc. Dacă e ceva penibil în Bistrița, atunci, cu siguranță, trebuie să ne referim la panourile electorale mincinoase ale candidatului PSD, Niculae. Poporul s-a deșteptat, nu mai acceptă minciuni, promisiuni deșarte făcute în campanie, doar pentru a câștiga voturi, apoi uitate! Vom asfalta 50 de străzi! HA, HA, HA. În 2016 promiteau asfaltarea a 8 străzi în Ghinda (nici nu există atâtea!), dar nu au asfaltat nici un metru de stradă ! E doar un exemplu !

29/02/20 12:20
cititor

Daca va fi ales si daca-i vor fi predate " butoanele " ... !

02/03/20 09:19
cititor

Domnul Hangan... deci recunoasteti ca actualmente programul PNL-ului este de tot c****ul ... si abia " hal din vara "... daca... daca... !

02/03/20 21:17
ZOLIKA

Someșanule, habar nu ai cum se dau notele, cum justifici o notă de 2 în învățământ sau ai făcut studiile la seral?Liberalii sunt rușinea României, poporul s-a convins deja de porcăriile pe care le-au făcut.Nimeni nu are încredere în liberali pentru că întotdeauna au produs numai haos.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5