Vise plăcute!

Somnul relaxant este foarte important

Somnul relaxant este foarte important

Progresul științific și tehnic a adus multe schimbări și inovații în lumea noastră modernă. Mecanizarea ne-a ușurat munca de zi cu zi, dar asta nu înseamnă că viața noastră a devenit lipsită de stres.

Vise plăcute!

Somnul relaxant este foarte important

Progresul științific și tehnic a adus multe schimbări și inovații în lumea noastră modernă. Mecanizarea ne-a ușurat munca de zi cu zi, dar asta nu înseamnă că viața noastră a devenit lipsită de stres. La locul de muncă sau în viața privată, aproape toată lumea se confruntă cu diferite dificultăți și probleme, a căror depășire necesită multă energie și duce adesea la nervozitate și anxietate. După zile lungi de muncă obositoare, ne organizăm, iar sistemul nostru nervos are nevoie de odihnă și relaxare. Somnul profund și odihnitor este esențial pentru ca corpul nostru să se regenereze și pentru ca creierul nostru să proceseze evenimente și întâmplări și efectele lor asupra noastră. Stresul și tensiunea ne fac adesea dificil sau imposibil să adormim sau, dacă reușim să adormim, suntem neliniștiți, alertați. Somnul relaxant este o condiție prealabilă pentru sănătate, pentru că, dacă nu putem asigura asta, ne trezim obosiți, epuizați dimineața. Oboseala prelungită poate duce la stres, dureri de cap, proastă dispoziție, hipertensiune arterială, probleme cardiovasculare și digestive și boli. Sistemul nostru imunitar este slăbit, capacitatea noastră de a ne aminti și de a ne concentra este afectată, pielea noastră îmbătrânește și există mult mai multe efecte dăunătoare asupra stării noastre fizice și mentale.


Cum se creează condiții ideale pentru somn? -Sfaturi pentru somn profund


1., Una dintre cele mai importante condiții pentru o odihnă optimă este să ai un pat și o saltea de bună calitate și elastice și să folosești așternuturi și perne din materiale prietenoase pielii. Purtați îmbrăcăminte de dormit confortabilă din bumbac pentru un somn bun.
2. Aerisiți dormitorul des! Păstrați întotdeauna aerul proaspăt și curat!
3. În măsura posibilităților noastre, petreceți cât mai mult timp în aer liber în timpul zilei.
4. Nu neglija nici exercițiile fizice regulate! 5-7 ore după-amiaza este cel mai bun moment pentru antrenament.
5. Acordați atenție și temperaturii dormitorului dvs., de preferință nu prea fierbinte în camera în care ne adormim capul. Temperatura ideală este între 16-20 grade Celsius.
6., cu 1 oră înainte de culcare, nu mai consumați alimente grele, alcool sau băuturi cu cofeină!
7. Un duș sau o baie plăcută relaxează și reîmprospătează, care favorizează și somnul odihnitor.
8. Încearcă să te culci înainte de miezul nopții!
9. Nu este recomandat să urmăriți TV, filme, telefoane mobile sau computere înainte de odihna de seară, deoarece luminile vibratoare deranjează creierul și provoacă neliniște.
10. Nici somnul prea puțin sau prea mult nu este sănătos. Aproximativ 6-8 ore (când vine vorba de un somn profund și cu adevărat relaxant) somnul este cel mai ideal. Somnurile de după-amiază nu trebuie să depășească 1 oră.
11. Zgomotul de pe stradă sau din vecini împiedică odihna. Lătratul mașinilor, mașinilor de lucru, câinilor sau certurile puternice ale vecinilor ne pot face nopțile amare. Chiar și mediul de viață liniștit, liniștit, mai puțin ocupat nu este liber de zgomot. Zgomotele durează mai mult să adoarmă și măresc cantitatea de exerciții în timpul somnului. Din fericire, există deja o soluție pentru acest lucru. Putem amplasa panouri izolate fonic pe pereți, perdele de izolare fonică în fața ferestrelor și covoare acustice pe podea, astfel încât să putem reduce semnificativ zgomotele și zgomotele neplăcute. Aceste elemente acustice sunt realizate din materiale speciale, care, datorită structurii lor, absorb sunetul eficient, prin urmare sunt excelente pentru izolarea fonică și, datorită designului lor solicitant, sunt și accesorii estetice pentru casă.

Dormi buștean !
Stresul și anxietatea pot fi numite boli populare ale timpului nostru. Pe lângă simptomele mentale și spirituale, efectele lor fizice adverse pot avea consecințe grave asupra sănătății. În viața de zi cu zi grăbită, tensionată, sunt esențiale o odihnă liniștită, armonioasă și un somn liniștit.Bruit et insonorisation:

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5