Soliștii Operei Naționale Române din Cluj-Napoca vă invită astăzi, la Palatul Culturii, la spectacolul Acasă de Crăciun

Palatul Culturii Bistriţa găzduieşte astăzi, de laora 19.00, concertul tradițional de Crăciun „Acasă de Crăciun”, regizor Iulian Sandu. În așteptarea sărbătorilor de iarnă, soliștii Operei Naționale Române din Cluj-Napoca au plăcerea de a vă invita la unul dintre cele mai încântătoare spectacole dedicate iernii și magiei Crăciunului: „Acasă de Crăciun”.

Ne vor încânta artiști de înaltă ținută: Lorena PuicanAlexandra LeșiuAndrei Manea si Sebastian Balaj, alături de formația „ATAC” Band compusă din artiști instrumentiști ai orhestrei Operei Naționale Romane din Cluj Napoca.

Darul muzical oferit de artiștii Operei Naționale clujene reunește un repertoriu de colinde vechi și noi, tradiționale românești, dar și internaționale, într-o sărbătoare lirică cum doar o dată în an se poate împlini. De la colindele tradiționale Bună sara lui Crăciun, Trei Păstori se întâlniră, Astăzi s-a născut Hristos până la cunoscutele cântece I’ll be home for Christmas, I’m Dreaming of a White Christmas și O Holy Night, se va crea o legătură firească între Crăciunul tradițional autentic, moștenit de la bunici, și bucuria multiculturală ce învăluie întregul glob în luna decembrie.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5